web analytics
Diverse

Tudorel Stoica și jandarmul, în Ghencea

Unul dintre cei mai importanți căpitani din istoria Stelei, Tudorel Stoica a venit sâmbătă la prânz la un meci de Liga 4. S-a îmbrăcat lejer, în trening, și-a luat niște pantofi sport comozi în picioare și a venit pe marginea terenului 5 din Complexul Sportiv Steaua ca să vadă meciul echipei lui Lăcătuș cu ACS Victoria.

Și cum stătea Tudorel Stoica așa, rezemat de gard și cu abonamentul la meciurile Stelei în mână, din spate se apropie, ușor, un jandarm. Un baiat tânăr. Se duce la Tudorel Stoica, probabil fără să își dea seama cine e, și îl trimite, civilizat și pe un ton calm, ”în tribună cu restul suporterilor”.

Tudorel Stoica nu l-a auzit, cred, pentru că s-a întors spre el un pic buimac. Și-a dat seama apoi că e trimis între suporteri, dar s-a dus în partea cealaltă a terenului, în spatele băncii lui Lăcătuș. Apoi a stat alături de Ștefan Iovan și a văzut a doua repriză din poarta de acces spre teren.

Pentru că totul s-a petrecut în spatele meu, m-am tot uitat la jandarmul cu pricina după acest moment. Cred că și-a dat seama cu cine a vorbit și se uita, rușinat și stângaci în a-și feri privirea, undeva spre terenul de rugby. 😀

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.