web analytics
Fotbal intern

Trustul de presă Anamaria Prodan vă minte. Din nou!

Eu dacă eram în locul vostru nu mai deschideam 15 ani un site de sport. Nivelul de minciună e la cote inimaginabil de ridicate, corupția e în floare, e un rahat cum n-am mai văzut vreodată. Și, evident, în fruntea acestui maldăr e impresarul anului 2016 la gala insalubră organizată de un insalubru într-o anexă gospodărească tristă. Hai să vedem două exemple cât se poate de mișto care nu au fost tratate de niciun site de sport ori televiziune de sport care se află sub aripa Anamariei Prodan.

1. Pleașcă al lui Govani, refuzat. Pleașcă al Anamariei, bun!

Ieri, în ProSport apare materialul în care era prezentată o situație. În decembrie 2016 Laurențiu Reghecampf primește, de la un impresar ce lucrează pentru compania Ioan și Victor Becali, posibilitatea să îl legitimeze pe Marian Pleașcă. Atunci, deși fără soluții de fundaș dreapta, Reghecampf refuză. Spune că s-a consultat cu Mihai Stoica și că jucătorul nu e ce trebuie pentru echipa lui. Nici două luni mai târziu, fotbalistul sare din impresar în impresar în căutarea unui nou angajament. Ajunge la Anamaria Prodan și, ce să vezi, Reghecampf e îndrăgostit de Pleașcă! Îl vrea la echipă cu toate că acum are fundaș dreapta proaspăt transferat. Tare?

Evident, n-a interceptat nimeni subiectul. Și sigur, poți să nu crezi ce apare în ProSport, dar citești (că doar e site-ul de sport cu cel mai mare trafic real, propriu, din .ro) și pui mâna pe telefon. O suni pe stăpâna Anamaria și vezi dacă îți confirmă, suni la firma verilor Becali, îl suni pe Iisus, găsești pe cineva. Neah, nu o supărăm pe doamna!

2. Unde e Anamaria în transferul lui Rotariu?

Au fost telenovele întregi legate de relația dintre Anamaria Prodan și Dorin Rotariu, nu? Țipa ca mușcată de șarpele cu clopoței că ea e impresarul lui, că îl duce, că 10 milioane, că nimeni nu mișcă fără ea. Ei bine, s-a transferat Rotariu la Brugge, în Belgia. Ați văzut vreo poză cu ea? Vreun #loveyouall sau vreun #teiubesccopile? Nu, nimic? Păi cum, că eu am citit în ziarul în care publică ea de obicei că ea îl ”deține” pe Rotariu. Uite de acum câteva luni:

Ce-a făcut? Vă zic eu, n-a făcut nimic pentru că n-avea niciun drept asupra lui Rotariu. Transferul a fost făcut de un alt impresar, Dragoș Boboc care lucrează pentru agenția Magico Sports din Anglia.

Tare? Nu e, e trist! Din păcate pentru voi femeia asta controlează aproape tot ce se scrie în presa de sport, site-uri, ziare sau TV. Și, pentru a-i ține fideli, le dă (printre altele) câte una exclusivă cu rândul. Azi iei tu că pleacă Dan Popescu, mâine iei tu că vine Pleașcă, poimâine te sun când sunt cu Bourceanu la aeroport pentru un interviu și gata, loialitatea e cumpărată.

Problema apare atunci când impresara cu pricina acționează fie în afara regulamentelor, fie imoral sau, cine știe, ilegal. Cine credeți că va informa? Cine va acoperi subiectul? Ăia care tremură cu telefonul în mână așteptând firmiturile ei în fiecare zi? 🙂

foto: desteptarea.ro

8 comentarii

 • Conform Prosport James Rodriguez se duce la Bayern si Lato se duce dupa antrenor. Facem pariu ca nu o sa fie asa?
  Si Ovidiu Popescu va pleca pentru 25 de milioane de euro…

  • Conform ProSport? 🙂 Citesti doar titlurile? Lato se duce dupa antrenor, din cate stiu eu, e declaratia antrenorului Igor Tudor. Ovidiu Popescu pe 25 de milioane e declaratia lui Gigi Becali. James nu stiu, dar banuiesc ca e o informatie preluata de undeva.

   Tu compari chestiile astea cu ce am scris eu mai sus? Wow!

   • Nu, dar aveai un articol acum ceva vreme in care spuneai ceva de genul ca in presa sportiva, sectiunea fotbal pe Prosport ti se pare cam singura de valoare. Si ti-am scris ca de fiecare data cand vad un titlu dubios, o sa te intreb aici pe blog pentru confirmare.
    Nemultumirea mea e ca daca Dumitru Dragomir spune ca Somcherechi va antrena Barcelona, Prosport percuteaza imediat. “Somcherechi foarte aproape de Barcelona”.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.