web analytics
Diverse

Tricouri cu Steaua și cu Academia Rapid pentru scorul corect în playoff și în Cupă

Liga 4 București este, din multe puncte de vedere, o competiție care atinge un nivel de interes incomparabil mai mare decât ceea ce avem la unele jocuri din Liga 1. Vorbesc, desigur, despre meciurile Stelei și despre cele ale Academiei Rapid, cu întâlnirile directe fiind cap de afiș. E motivul pentru care, indiferent de manevre, piedici sau alte nenorociri, nu am cum să nu apreciez suporterii celor două echipe. Ei asta fac, ”suportă”, susțin, cu tachinările de rigoare.

Așa că am zis să facem o treabă. Cumpăr și pun la bătaie un tricou al Stelei și unul al Academiei Rapid pentru cei care ghicesc scorul corect în cele două întâlniri directe care vor urma, adică etapa a treia din playoff și finala Cupei. Ca să aveți șanse, dacă vă interesează subiectul, trebuie să faceți EXACT cum scrie mai jos.

1. Pronosticurile vor fi de forma:

”Pentru tricou Steaua sau ”Pentru tricou Academia Rapid”

Liga 4: Steaua – Academia Rapid X la X (scorul corect)
Finala Cupei: Steaua – Academia Rapid X la X (scorul corect)

2. Pronosticurile care contează sunt doar cele puse la comentariul acestui articol cu următoarele precizări:

  • contează doar pronosticurile date de cei care își scriu mailul complet, numele și, foarte important, contul de facebook în căsuța de comentarii la care e cerut site-ul
  • conturile de facebook fake, așa cum sunt cu miile, nu contează. Nu mă interesează să discut pe subiect, pur și simplu nu vor fi luate în seamă
  • exemplu:

3. Pronosticurile sunt acceptate până sâmbătă 2 iunie, la ora 13:00. Niciun comentariu venit după această oră nu va mai fi luat în calcul.

4. Tragerea la sorți, în cazul în care o să fie mai mulți oameni cu pronosticuri corecte, o să fie făcută cu random.org.

Tricourile vor fi cele disponibile pe magazinele care vând așa ceva, eu de acolo le cumpăr, nu îl dezbrac nici pe Predescu, nici pe Pancu. Ca să știți ce primiți. Din câte am văzut, în cazul ambelor echipe sunt disponibile tricouri exact precum cele de joc, cu toți sponsorii și toate celelalte detalii.

105 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.