web analytics
Fotbal intern

Trei motive pentru care regret că am mers la meciul FCSB-ului

Am fost aseară la FCSB – FC Voluntari 3-1, primul meci la care mă deplasez după o lungă perioadă de stat în redacție. Și am regretat demersul încă din momentul în care m-am apropiat de Național Arena. Iată motivele:

1. Cine îi plânge pe indivizii cu care DNA umple acum pușcăriile e cretin. Uite o dovadă clară a furtului de la Național Arena, stadion pentru care s-au cheltuit vreo 250 de milioane de euro, dar care valorează 2 lei. A plouat torențial vreo 20 de minute în timpul meciului și acoperișul a cedat la margini, inundând complet inelul trei. Cum e posibil să cedeze un acoperiș care a costat 25 de milioane de euro? Uite că e!

2. Agenția de pază SAS face un cuplu perfect cu Jandarmeria în încercarea de a demonstra că orice cretin cu pulan e condamnat pe viață la prostie. Pe biletul meu de parking scria ”intrarea Vasile Șerbănică”, dar paznicul SAS de acolo nu a fost de acord. M-a trimis la intrarea de pe bd. Basarabia acolo unde am așteptat în mașină 35 de minute pentru ca un dobitoc de la Jandarmerie să îmi spună că intrarea se face la ora 20:00. L-am atenționat că sunt jurnalist, nu paznic, și că degeaba mă duc la meci la ora 20:00, trebuie să fiu acolo mai devreme. Nu și nu. În fine, am ajuns la intrarea Maior Coravu pe la ora 19:45 și am putut intra.

3. Fotbalul e în continuare mediocru, dacă suntem blânzi în aprecieri. Apreciez eforturile lui Rădoi, însă cred că echipa suferă din cauza antrenorului și nu a lipsei de valoare. Niță, Filip, Varela, Hamroun, Kharja, Stanciu și Chipciu sunt jucătorii cu care orice antrenor de Doamne-ajută îți face o echipă care nu are probleme în Liga 1 în momentul de față. Rădoi nu poate pentru că el nu are noțiuni de bază în antrenorat, se vede de la inelul trei că echipa joacă ”după ureche”.

fcsb

sursă: FB FCSB

9 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.