web analytics
Diverse

Trei momente perfecte din emisiunea cu Răzvan Burleanu

Am văzut pasaje din emisiunea de la DigiSport în care a fost invitat Răzvan Burleanu, față în față cu moderatorul Radu Naum. Nu îmi amintesc să fi văzut la TV ceva mai amuzant. Iată trei pasaje din discuția în care Burleanu a luat șah mat.

clip video cu Burleanu în 2014: Ne putem descurca cu o organigramă de 50-60 de oameni
Radu Naum: 158 sunt acum!
Burleanu în 2018: Exact!

clip video cu Burleanu în 2014: Stabilesc și propun ca președintele federației să nu poată ocupa mai mult de două mandate!
Radu Naum: Cu cele două mandate modificate la trei cum a fost?
Burleanu în 2018: Sunt trei mandate!
Radu Naum: Ați promis două!
Burleanu în 2018: Așa, și?

Radu Naum: La o licitație pentru un teren de fotbal la Onești s-au prezentat frima dumneavoastră, firma tatălui dumneavoastră și firma fratelui dumneavoastră. Toți au oferit prețul minim, 12 bani pe metru pătrat.
Răzvan Burleanu: Da, e un caz din 2010. La prima licitație nu a mai participat nimeni și atunci ai nevoie de o licitație în care să participe trei persoane pentru a fi adjudecată.

10 comentarii

 • Vezi, ce-ti spuneam eu. Singurele mazgaleli care aduna multi hateri si recruti sunt cele despre Steaua/FCSB. Nu trebuie decat sa pocesti putin cuvintele, sa scrii cu “â” la inceputul frazei si gata, ti-ai luat solda si luna asta.

 • Ai uitat de aia
  Naum: Contractul cu IRES, a fost licitat?
  Burleanu: nu, pentru ca este sub 50.000
  Naum: La contractele sub 50.000 nu se face licitație?
  Burleanu: Ba da

 • Eu am vazut toata emisiunea. Are foarte mult tupeu, la limita cu nesimtirea. Din pacate, daca ar fi o dezbatere in platou Burleanu vs Lupescu, cred ca ar castiga Burleanu. Pentru ca pur si simplu nu are nicio problema sa arunce cu rahat in ventilator, vorba lui Mutu :))

   • Astia fara rusine sunt cei mai periculosi. Nu-i deranjeaza deloc daca se fac de cacat, reactioneaza exact invers. “Asa, si?..” Pai atunci mars acas’! …Un fel de Gadea dar mai iscusit in discurs, mai coerent.

 • A mai fost o chestie. Intrebat de ce a publicat doar acum anumite fapte comise de Lupescu la federatie, nu cumva doar sa-l atace pe Lupescu, fiind contracandidat. Raspunsul a fost, nuuu ca in 2014 nu avea de unde sa stie ca Lupescu va candida. Dupa cum a spus si Porumboiu, daca in acest moment s.ar face un audit la federatie pt perioada zurleanu, ne-am pune mainile in cap.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.