web analytics
Fotbal intern

Trei mizerii din Liga 1, de duminică

1. Scriu ziarele că Dică o să dea iar peste cap echipa la meciul cu Sepsi. Eu am impresia că el are și o ușoară întârziere, așa. Nu poți să faci asta în ciuda tuturor! Mă uit și eu la TV și văd oameni din fotbal cum îi spun să termine cu schimbările masive, că nu se face așa, omori jucătorii. Omori forma sportivă, omori forma fizică, nu omogenizezi. Nu, el vine și sâsâie la conferințele de presă, din ce în ce mai arogant și mai supărat, și face tâmpenii în continuare. Ok…

2. Dinamo a căzut pe mâna modeștilor. Asta e problema lor, înainte de orice altceva. Se plătesc deconturi acolo, nu poți să trișezi fotbalul ani la rând jucând cu Steliano Filip cu banderola pe braț și să nu pățești nimic. Nu poți să îl ai pe Ionuț Șerban în lot indiferent de antrenor și sezon și să nu pățești nimic. Nu poți plăti mizerabil jucătorii și să ai pretenții. Nu poți sări de la mizerabil la o gălăgie de bani pentru staff-ul tehnic și să nu pățești nimic. Din nou, Dinamo se află într-o discuție despre playout, ceea ce e crunt.

3. Mă doare sufletul când văd ce se întâmplă la Iași. Acolo unde vorbim fie despre fotbaliști extrem de proști, fie despre corupție în cel mai nenorocit stil. Și îmi aduc aminte că am citit ceva prin Republica Moldova înainte de începerea sezonului, un articol în care se vorbea despre posibile manevre pe care nenorociții care au venit la conducerea clubului le vor face. Antrenorul e cum nu se poate mai potrivit!

M-am uitat la meciurile lor, cu atenție, și am borât în gură aproape de fiecare dată.

Un comentariu

  • Zic ieeeuuuu ca DNA ar trebui sa analizeze ce s a întâmplat la Steaua cam de prin anii 93, 94… mai tine cineva minte cine era prin Consiliul de administrație a clubului, pe unde s au scurs banii din transferuri, din Champions League… voi numa’ “talpan, talpan”!!!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.