web analytics
Fotbal intern

Trei lucruri care m-au șocat în fotbalul românesc în ultimele zile

1. Brandan s-a îngrășat în timp record! E uluitor, mă uitam la meciul Pandurii – ASA 3-3 și nu am putut pricepe cum se poate îngrășa cineva atât de rapid. Eu am stat 10 zile în New York și cred că am luat 10 kile, dar Brandan m-a făcut. Are și burtă și gușă deși acum o lună era suplu ca orice fotbalist normal. WTF!? Are o depresie? Altfel, e greu să găsești în Liga 1 un grup de jucători mai resemnați precum cei de la ASA, iar circul de la fiecare final de meci când ni se prezintă drept antrenor un domn care, în realitate, nu are nicio putere…

2. Narcis Răducan reușește să fie cel mai limpede om din fotbalul românesc, dintre conducătorii de club. Și nu e limpede precum președintele Giovannis, prin pasivitate. E limpede printr-un discurs rațional, prin faptul că oferă soluții și abordează problemele fără să râgâie la TV ca Șumudică și fără să insulte precum MM Stoica. ”Transformăm în circ playoff-ul la nivel declarativ și asta nu va îmbunătăți produsul la care lucrăm toți, ci îl va devaloriza”. Mă șochează faptul că se poate și așa în România, cu președinți civilizați. Din păcate, văd că indivizi precum Dinu Douane își găsesc job în continuare fără probleme.

3. Primul indiciu că Reghe și Meme sunt terifiați că vor pierde titlu este delirul de după meciul cu Dinamo. Atunci când au dat ei de înțeles că Astra ar fi câștigat ușor. A doua zi dimineață Gigi Becali le-a spart botu’ în direct la Sport.ro: ”Terminați că sunteți penibili! Vreți să vă facă Dinamo campioni?”. M-a șocat că Becali e cel lucid între cei trei.

trei lucruri

5 comentarii

 • pe mine ma mai socheaza faptul ca o echipa din play-out va juca in Europa. Ma mai socheaza situatia dezastruoasa de la Petrolul, WTF cum poti sa o dai atat de rau in bara?! si ma socheaza in general nivelul slab al ligii 1. E destul de usor sa te bati acolo sus fara sa ai foarte multi bani. Serios, daca Farul era in liga1 cu echipa de acum 10 ani de la finala cupei, ne bateam la titlu. Noi am terminat pe 5 intr-o perioada in care Steaua, Dinamo, Rapid si FC National aveau echipe foarte bune. MM este penibil cu postarile lui de pe Facebook si mi se pare incredibil cum atatia se uita in gura lui si chiar il cred. Faptul ca il apreciaza pe MM spune multe despre unii.

  • Cum a ajuns Petrolul in situatia asta? Simplu. Patroni si conducatori pusi pe capuseala. Capra cred ca e singurul patron de club care are salariu de la club (5000 euro/luna).
   Coruptie la transferuri prin declararea unor sume infime de vanzare a unor jucatori in contextul in care ei au fost vanduti in realitate cu mai multi bani.
   Si prin faptul ca Mister Goat conducea pe banii primariei, el fiind un nimeni.

   • E o tragedie ce se intampla acolo. Ma asteptam la mai multe oo din partea suporterilor ploiesteni

    • S-a cam distrus unitatea suporterilor cand o parte din cei ce compuneau Peluza 1 nu acceptau faptul de a se lua bani de la patron. Fapt ptr care s-au si mutat la cealalta Peluza( Peluza Latina sau Peluza a 2-a, cum vrei sa ii zici). Au fost si destule meciuri prin tribune in care a iesit frumos de tot, la modul ca sareau cumparatii din peluza 1 la bataie in lupta lor imaginara ptr putere si tot ei ieseau sifonati. Si asta a dus la o unitate si mai degradata decat era deja.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.