web analytics
Fotbal intern

Am trei cu FCSB: Chipciu, Enache și Duckadam

O luăm în ordinea inversă enumerării din titlu:

1. Duckadam merge pe gheață subțire la Digi, acol unde Naum e pervers și îi pune doar întrebări de la care urmărește răspunsuri care să nască un nou conflict cu Reghecampf. După meciul de la Pitești hoțul de idei și subiecte avea doar texte cu ”Ți s-a parut bine făcută echipa, Helmut?” și ”Au probleme mari la finalizare, nu Helmut?”. Eu înțeleg și respect faptul că Duckadam poate comenta absolut orice, și-a câștigat dreptul ăsta acum aproape 30 de ani la Sevilla, însă dacă mai stă pe lângă șarpele ăla s-ar putea să intre iar în gura lui Reghecampf.

2. Enache a tras prenadez pe nas și s-a scăpat la interviuri, cică el se aștepta să fie suporterii alături de ei și la bine, dar și la greu. Probabil e învățat cu aportul fanilor de la Astra Giugiu/Ploiești și de aia e nemulțumit acum. Îl înțeleg pe Chipciu să se plângă, pe Stanciu, chiar și pe Râpă. Dar Enache? Nici nu știe drumul de la hotel la Domnești și are pretenții de la suporteri, îi ceartă acum. Wow!

3. Chipciu e într-o criză și trebuie să ai bube pe creier să continui să negi asta. MM Stoica e complet ars, la el înțeleg, dar Reghecampf? Eu nu pricep de ce îl protejează atât de mult, poate că banca de rezerve și minutele de pe final ar fi un lucru bun. Să ne înțelegem, Chipciu are potențialul să devină cel mai bun jucător din Liga 1 în acest moment. Chiar îl are, doar că la el nu mai e vorba de ”a venit după accidentare”. Că de la accidentare și până acum a jucat vreo 10 meciuri și a făcut 2 cantonamente, gata cu scuza asta.

Primul pas în rezolvarea unei probleme e ăla în care accepți că o ai. Nu așa era clișeul? Acceptă că nu îți poate ieși totul, acceptă că poți să rămâi un pic rezervă și poate că lucrurile se îndreaptă. Repet, la nivelul Ligii 1 de acum Chipciu are potențialul să strălucească și să aibă cifrele de acum 2-3 ani.

fcsb

12 comentarii

 • 1. Pentru mine Naum e de nerecunoscut faţă de omul de acum 10 ani când era şef la secţia de sport a TVR şi comentator la Eurosport. Atunci omul avea o ţinută, avea umor, venea bine documentat pe post. De când a plecat la GSP TV şi ulterior a ajuns la Digi a devenit o ţaţă ce caută în permanenţă scandal. Îngrozitor!

  2. Enache are dreptate. Suporterii adevăraţi sunt şi la bine, şi la rău alături de echipă. Se poate protesta, se pot ironiza anumiţi jucători, dar când treci la huiduieli şi/sau înjurături îţi pierzi statutul de suporter.

  3. Nu mai pot cu potenţialul lui Chipciu şi cu marea sa formă de acum 2-3 ani. Traiască familia ta, spune-mi şi mie 3 mecirui memorabile făcute de Chipciu în perioada 2012-2014. Tot aud asta cu revenirea la forma de altădată. Care altădată? Poftim o statistică găsită în gsp http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/contre-chipciu-glorii-a-facut-septarul-stelei-un-sezon-slab-cine-are-dreptate-iata-ce-spun-cifrele-rezultat-spectaculos-450362.html
  Cifrele astea (pentru un jucător care evolua la cea mai bună a campionatului) sunt mediocre oricum ai lua-o.

 • Ieri nici nu erau solutii, Chipciu trebuia sa joace.Hamroun era suspendat, Bawab accidentat, Kharja, Gebhart, Tade nepregatiti.Pe cine sa bage?

  • Nu vorbesc neaparat despre meciul de ieri. Vorbesc despre situatia de acolo, cu el jucat meci de meci asa, aiurea.

  • eu nu sunt de acord. mi se pare singurul om de la ei care are curajul sa spuna atunci cand vedetele pixdii nu joaca fotbal. singurul!

 • Care e rostul intrarii lui Helmut in direct? de ce trebuie sa-si dea el cu parerea despre jocul echipei? Normal ca ii da manelistul peste bot. Duckadam putea comenta absolut orice in public (ca si mine de altfel, desi nu eram nici in proiect acum 30 de ani) daca nu avea nicio calitate in club. Nu stiu cat de avizate sunt parerile lui despre fenomen, stie toata lumea ca el nu a fost un portar grozav, a fost un portar banal cu o seara irepetabila. Si chiar daca ar fi fost cea mai mare scula de portar din istorie, asta nu inseamna ca intelege jocul la fel de bine.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.