web analytics
Fotbal intern

Trei constatări pentru Dinul Vamă din tine

Pentru că sunt câțiva vorbitori aiurea și pe aici, băieți care văd doar blaturi la Viitorul – FCSB și fac cele mai proaste constatări cu privire la fotbaliștii din Liga 1. Îi bag în categoria Dinu Vamă, categorie denumită așa în memoria celui mai pe lângă om care a călcat vreodată într-un studio TV.

1. Hora merită la națională! Vă întrebați ca berbecii ce caută Hora la națională, sunteți un Dinu Vamă pe cinste. Hora e la națională pentru că Hora e golgheterul Ligii 1, vi se pare un motiv suficient de bun? În ce se măsoară eficiența, randamentul unui atacant? Că putem să îl luăm la națională pe Marica, că-i mai la modă. Sau pe Alibec, că Alibec e muuuult mai bun decât Hora, chiar dacă are cu 12 goluri mai puțin sezonul ăsta.

2. Răduț e super fotbalist, problemele lui sunt altele. Când vrea să joace, Răduț e top 3 în Liga 1. Problema lui e că nu vrea foarte des să joace. A făcut-o aseară cu Dinamo și i-a nenorocit pe băieții de pe stânga. Steliano Filip cică e la terapie intensivă, l-a tras curentul de nu mai poate ține ochii deschiși.

3. Dinamo are prea mulți jucători buni la mijloc, problema lor e că nu joacă bine împreună. Mă bucur pentru Palic, că mă apucasem să-l critic pentru evoluția din ultima perioadă. Bicfalvi și-a compromis participarea la EURO dacă s-a accidentat, iar Anton nu poate veni cu pretenții de națională după jocul de aseară. Bine, dacă a putut Ropotan, pot și eu. Dar…

3 comentarii

  • Pai…Aliber cred ca e mai bun decat Hora. Numai ca e o diferenta intre “mai bun” si “mai in forma”.

    • Pai si Mutu e mai bun decat Alibec. Doar ca e o diferenta intre ”mai bun” si ”mai in forma”. 🙂

  • Mi-a placut aia cu Dinu Customs de aseara :)))) si pacat de Radut, chiar e un jucator bun da isi pierde capu prin gine pistol si madaline pamfile

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.