web analytics
Fotbal intern

Trei bube mari ale FCSB-ului după prima bătaie luată în Turcia

A jucat FCSB și a pierdut, după cum probabil ați putut vedea. Celebra Qarabag din Azerbaidjan a învins-o cu 2-0 și, cu toate că scorul nu contează, prestația fotbaliștilor lui Laurențiu Reghecampf e importantă măcar ca reper pentru ce va urma. M-am uitat la meci, la tot meciul, și mi-a fost rușine pe alocuri când vedeam că întreabă suporterii azeri la rubrica de comentarii de pe YouTube dacă asta e cea mai importantă echipă din România. În fine, revenind, cam astea sunt lucrurile de notat după primul meci.

1. Denis Alibec poate să fie Maradona viu, este imposibil să miște în condițiile date. Omul nu are cu cine, e simplu! Vlad Mihalcea, acest tânăr talentat (de vreo doi ani) fără să arate vreodată ceva a fost folosit în spatele lui Alibec, dar a făcut meciul praf, a greșit 90% dintre pase și a pierdut 99% dintre dueluri. Apoi, benzile Popa și De Amorim au un procentaj de centrări reușite atât de mic încât nici nu poate fi exprimat de statistică. Deci fără pasă de la mijlocaș, fără centrări (cele înalte ar fi fost oricum inutile dat fiind faptul că jocul aerian al lui Alibec e slab) Alibec n-a mișcat. Și nu va mișca, are nevoie de un Sânmărtean, un Budescu, cineva cu cap limpede și gleznă.

2. Fundașii dreapta sunt lați, rupți. Sigur, faptul că Enache este slab nu mai e o noutate. El, sărmanul, a venit cu unică noutate în 2017 faptul că s-a vopsit blond închis, altfel e la fel de șchiop. A fost distrus în prima repriză, azerii au atacat doar pe partea lui, a fost ceva de speriat. Bine, lucrurile au rămas horror și în partea a doua. Gabriel Simion a fost demantelat la rându-i, dar măcar el are scuza că e puști. Deci, dacă nu vine Bălașa au pus-o!

3. Reghecampf debordează de imaginație. NOT! Serios, chiar nu vreau să critic omu’ inutil, dar mă gândeam și eu că după un 1/2 de sezon penibil putea să încerce ceva nou în cantonamentul ăsta. Nou ca tactică, deși e mai greu, sau nou ca schemă, ca executare de corner, ca oriceeeee. Același joc pârțâit pe care și bunicu’ din Cecenia l-a învățat pe de rost, același ”hai Popicăăăăăăăă!” și același ”mingea a douaaaaaaa” pe care le urlă mereu, e incredibil. Abia aștept să poată Gnohere și să fie rezervă permanentă pentru că Soarelui îi e teamă să iasă din 4-2-3-1 ăsta inflexibil și deja penibil.

foto: ciordeală de pe fb sport.ro

Un comentariu

  • N-ai auzit porunca sefului? Nici FCSB nu se mai numeste!
    Ai grija ca te da in judecata profetul Talpan-n cacat 😉

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.