web analytics
Diverse

Treburi rezolvate. Altceva?

Mă bucur că ce a fost pe ordinea de zi s-a rezolvat. Acum trebuie să mai propunem chestii, că sigur se rezolvă și astea. Florinel Coman l-a înlocuit pe Mane la Liverpool, Florin Tănase a întărit mijlocul lui Everton, iar Dinamo a fost vândută unor spanioli. Asta, ultima, mi se pare cu atât mai tare cu cât nici până azi, la două săptămâni de la caz, acești ”spanioli” au rămas un mister. Nu se știe despre ei decât că sunt spanioli, atât. Eu aș plusa un pic cu ”spanioli care nu există”, dar cine sunt eu să spun asta?

Bun, dacă le-am lămurit pe astea, propun să ne concentrăm de acum pe următoarele:

Nedelcearu pleacă de la Ufa la AS Roma. Mi se pare perfect posibil, chiar voiam să remarc că ăsta e traseul normal. Ufa – Manchester City, via AS Roma.

Ianis Hagi la Tottenham, combinație făcută prin tovărășia Ioan Becali – Mourinho. Clar, e ca și făcută, dați comandă de tricouri cu Ianis în EPL.

Bill Gates se lasă de infectat populația Pământului prin antenele 5G și preia Astra fucking Gugu de la Ioan Niculae. În afacere intră și zece pogoane de pământ în zona Zimnicea, precum și două vagoane de păcură garate la Dragomirești de vreo două luni.

Râdem, glumim, dar e ușor trist când vezi că cititorul nu se învață minte și că astfel de articole sunt și acum cele mai citite de pe site-uri. Sigur, sub alea în care ni se explică acum ce reacție a avut Marica după clipul apărut ieri și ce cutremur de proporții a apărut în familia roșcatei.

2 comentarii

  • Pacat de Cipri ca uite i s a facut manevra si nu mai ajunge ministrul sportului. a deranjat. asa se traduce neputinta la noi, deranjam, e lumea invidioasa. vezi tu cum e firea omului, daca ai succes intr un domeniu, automat crezi ca ai succes si stii sa faci orice…desi pt marica, nu prea da bine la adunare, 380 de meciuri si vreo 80 de goluri…hmmm
    incepuse bine, imbracat la costum, postari pe fb cu declaratii patriotice, dar hop…o |_aba la timpul ei, face cat 10 femei! :))

  • Nu cred ca oamenii dau click pe stiri pt ca cred. Eu recunosc, citesc stirea vanzarii lui Dinamo, dar o fac în pauzele de lucru, ca literatura de diverstisment.
    Ce ma mira este faptul ca in continuare se fac bani pe click uri (nu știu foarte bine sistemul) – ar trebui ca firmele care plătesc pentru asa ceva sa-si dea seama ca 200.000 de accesări nu înseamnă nimic pentru ele… nu o să îmi iau bere URSUS și nici canapea la ”doar 2.499 lei” după ce citesc cum un Spaniol cu conexiuni puternice pe Saturn cumpără Dinamo și aduce primii extratereștrii din fotbalul românesc…
    Poate că criza asta mai diminuează și bugetele de marketing.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.