web analytics
Fotbal intern

“Nu trebuie să fiu bun, trebuie să par inabordabil” – Cosmin Contra

Am râs serios, mult de tot, în momentul în care am văzut știrile care-l dădeau pe Contra antrenor la Dinamo și din sezonul următor. Asta acum, cu două etape înainte de final, când n-avea nicio logică. E băiat deștept Contra, știe că pentru situația de la Dinamo n-are nevoie să rupă norii, să dovedească cine știe ce. Trebuie doar să se îmbrace în mister, să dea drumul informațiilor încă din clipa venirii cum că nu va mai continua.

Cât de tare? E un fel de Hagi revenit pe teren cu Ungaria pentru echipa națională! E un eveniment special, Contra i-a făcut o favoare lui Dinamo și, nu-i așa, cum naiba să își permită un club din România să păstreze un asemenea antrenor?

Cică se bat Shenzen Liaoping și Gunagzhou Nobody pentru semnătura lui, e greu să îl țină Dinamo.

Bravo lui, știe să se vândă! Dar e o greșeală din partea lui Dinamo să creadă că i se face o favoare, nivelul real al lui Contra e de Liga 1, undeva chiar mai jos decât poate termina Dinamo acest campionat.

7 comentarii

  • e poate cel mai bun din romania. vezi rezultatele de cand a venit. ar fi absurd sa nu il tii, indiferent ca nu a rupt ghra targului pana acum. negoita stie un fapt cert: daca am gasit un om care are cele mai bune rezultate, de ce sa nu il tin? omul are o infrangere in play off… hai sa il vedem la anu si apoi vorbim. si mie personal imi place si miriuta, dar cred ca e mai usor sa antrenezi cfr, decat dinamo.

  • Eu cred ca e antrenor decent, nu chiar atat de jos, dar nici Dinamo nu are scule de jucatori. Bine, a demonstrat ca mare tactician nu e si ca ar fi o gluma sa antreneze la vreo echipa dintr-un campionat puternic. Cel putin pentru liga 1 este foarte ok el.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.