web analytics
Fotbal intern

Să fie transferul lui Alibec unul gândit? Oare?

Momentul ciudat în care este făcut transferul lui Denis Alibec s-ar putea să nu fie chiar atât de… ciudat. Sigur, dacă te gândești la Liga 1 o să zici că Steaua nu avea neapărată nevoie de atacantul ăsta. Adică are șanse mari să ia titlul și fără să dea 1,5 milioane pe Alibec, plus 20.000 salariul lunar. Dar mutarea asta are sens dacă e făcută într-o altă cheie.

Oare să se fi gândit oamenii de la Steaua la grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor? Să fi făcut, aproape fără precedent, o mișcare pentru ca noul transfer să aibă timp să se integreze în echipă, iar în iulie-august 2017 să fie deja la sută la sută pregătit din toate punctele de vedere? Să fie un transfer gândit cap-coadă și nu un impuls de moment? Pentru că n-au fost puține exemplele în ultimii ani când Steaua a transferat jucători pentru parcursul european cu 2 săptămâni înainte sau chiar în timpul campaniei europene.

În ceea ce-l privește pe Alibec, el are o nouă șansă importantă în carieră. Sigur, a fost foarte bun la Astra, însă la Steaua urmează să fie și vizibil. Nu mai explic de ce, puteți să-i întrebați pe Chiricheș, pe Gardoș, pe Chipciu sau pe Stanciu. Rămâne de văzut cum va gestiona situația asta, interesul venit brusc din toate părțile (inclusiv alea feminine și flămânde) și presiunea patronului. Startul nu-i bun, aud că a promis că nu va mai fuma cât e în cantonament. Mai bine-l lasă să fumeze, dar îl pun să slăbească.

Cum e? Dă randament Alibec fără Șumudică?

13715997_1104867302918166_9048698909465518088_n

8 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.