web analytics
Fotbal intern

În loc să transfere jucători cu salarii de 50.000 pe lună…

Cel mai probabil, totul e o manevră făcută cu firma lui Giovani Becali. Pentru că nu dă rău deloc să se scrie prin presă că te vrea FCSB atunci când cauți un nou contract pentru Cristi Tănase în Turcia. Și nu mă înțelegeți greșit, Dodel e fotbalist, ar fi top în Liga 1, dar nu văd de ce s-ar întoarce aici în condițiile în care el în ultimii ani a câștigat salarii care în Liga 1 nu se pot da. Și încă mai poate, e tânăr, mai are cum să joace în zona aia.

Ziceam de manevră. O ziceam pentru că văd că a pomenit Gigi Becali că s-ar putea să îl aducă pe Dodel la FCSB. Dodel care câștiga 600.000 an doar din salariu, 1.000.000 de coco cu tot cu prime… Mda.

Altfel, în loc să discute despre fotbaliști care joacă pe postul pe care FCSB îi are pe Budescu sau Coman, printre alții, finanțatorul director sportiv și tehnic antrenor principal și strateg ar face bine să se uite acolo unde are probleme serioase. Dacă lipsește Benzar nu are fundaș dreapta, dacă lipsește unul din cuplul Bălașa – Planic nu are fundași centrali de top.

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.