web analytics
Trans-Siberian 2016

Trans-Siberian 2016: episodul 6. Am primit un cadou pe care-l voi planta pe malul Lacului Baikal

Pe durata călătoriei din Siberia voi ține un jurnal on-line, așa am hotărât, însă voi și scrie. Cu pixul pe foaie, ca pe vremuri, asta pentru că am primit un cadou mișto în ton cu ceea ce vreau eu să fac. Am primit ”Caietul Călătorului” de la In a Box, parte a cutiei tematice Dor de Ducă pe care oamenii de acolo o oferă în această perioadă. E un caiet special, îmbrăcat în material textil și prins cu șnur de piele. Și ce îmi place și mai tare, dincolo de faptul că va fi jurnalul oficial al călătoriei mele, e faptul că la interior e o coală de hârtie care conține semințe de trifoi roșu și garofițe chinezești.

De ce e asta important? Pentru că voi planta această coală de hârtie undeva în jurul lacului Baikal și în 2017, dacă o să am noroc să fac Trans-Siberianul cu motocicleta, voi trece pe acolo să verific ”cultura”. Mai bine așa decât să lipesc un autocolant pe vreun stâlp, cum văd că se procedează. Doar să nu dau peste cap echilibrul florei din Siberia. 🙂

Revenind la cei care mi-au trimis caietul. Verificați cutia Dor de Ducă, pe lângă ce mi-au dat mie ea mai conține o sacoșă de pânză, un mini-portofel pentru monede și o brățară din piele. Nu sunt orice produse, sunt produse tradiționale, fabricate în România și care, de cele mai multe ori, au și o poveste mișto în spate.

Dacă vă gândiți să faceți un cadou frumos, comandați o cutie de pe inabox.ro și folosiți codul SIBERIA în formularul de comandă. Dacă sunteți între primii doi cumpărători și comandați până pe 22 iunie veți primi o reducere de 25%.

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.