web analytics
Fotbal intern

Tragedie nu e, e doar păcat

Tragedie prea mare nu e, e doar păcat. E păcat pentru că se putea, n-ar fi fost o minune să îi lase acasă pe șchiopii ăia. Oricum, șanse sunt pentru grupele Europa League, e bună treaba.

Eu n-am văzut meciul tur, dar am văzut cu mare atenție o oră din meciul de la Nicosia și mi se pare că APOEL este o echipă foarte slabă. Puteți să vă supărați până vă vine rău, oamenii sunt doar un pas peste amatori, la ei e titular Milanov ăla… Chiar și așa, în repriza a doua a fost măcel. A fost greu de înțeleg, măcel serios.

Florinel Coman poate să aibă talentul lu’ Sfântu’ Duh, dacă așa tratează niște faze într-un meci super important o să ajungă să ajute Farul să promoveze-n liga a doua. Aici nu mai e vorba despre talent, fotbalul e rareori doar despre talent, e vorba despre exercițiu, despre curaj, despre inițiativă, despre stat după antrenamente și tras la poartă ca să nu îți mai țâțâie curu’ atunci când ești singur cu portarul. Dacă faci asta de 100 de ori pe lună la antrenamente opțiunile de finalizare îți vor veni mult mai ușor.

A avut Tîru două faze în prima repriză de-am crezut că s-a transformat în Marius Constantin. Altfel, omu’ bun pe pase lungi, le dă la milimetru, doar că e fundaș central, nu mijlocaș. Deci treaba lui e să nu ezite în fața lui Rîmniceanu. De Constantin nu mai spun nimic.

N-am înțeles de ce o echipă cu puști valoroși are nevoie de bătrâni trecuți. Și nu mă poate convinge ceva că n-am dreptate. Uite că deocamdată am.

7 comentarii

  • Iti dai seama cum se numeste o echipa care ia 4 de la una care se afla doar cu un pas peste amatori…

  • E bun acest rezultat, daca desculții aia te scot din ghete e clar ce hal de echipa ești.

    Daca fcsb nu se califica vom avea primul sezon fără echipe în grupe după o căruță de ani.

    Despre antrenorul Viitorului nimic?

  • Milanov ala daca nu ma insel a jucat la Vaslui pe vremuri :)) suntem slabi de tot..ma refer la toate echipele si imi pare rau de asta. Ne scot niste descaltati cu care acum cativa ani nu aveam probleme.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.