web analytics
Fotbal extern

Totul despre petrecerea lui PAOK. Meciuri, bilete, show

În ultimele 7 zile am primit vreo 50 de intrebări, pe facebook sau pe instagram, legate de ceea ce urmează să se întâmple la Salonic. Mă bucură treaba asta, am și răspuns oamenilor, însă se tot adună și am zis să le adun și eu pe toate într-un text, poate ajută.

Așadar, azi e duminică, 14 aprilie. Azi, de la ora 19:00, PAOK joacă în deplasarea de la Larisa și, dacă obține un rezultat cel puțin la fel ca al lui Olympiakos, e campioana Greciei și matematic. Asta e un pic aiurea, pentru că mișto ar fi fost să se întâmple treaba asta la un meci acasă, pe Toumba, dar grecii au rezolvat-o. Așa că, dacă aveți de gând să urmăriți spectacolul ce va urma sau dacă vreți să plecați în Grecia, la Salonic, poate vă ajută următoarele informații.

Larisa – PAOK, 14 aprilie, ora 19:00

Conducerea lui PAOK a sfătuit fanii, printr-un comunicat de presă, să nu facă deplasarea la meciul ăsta. Conducerea gazdelor nu va permite intrarea galeriei din Salonic și celor de la PAOK le e teamă să nu apară incidente și, cine știe, eventuale depunctări. Așa că planul în cazul în care vor lua titlul e următorul: în colaborare cu fanii, echipa va pleca de la stadion cu autocarul și, aproape de Salonic, autocarul obișnuit va fi schimbat cu unul decopertat. Se pregătește un show pyro precum cel făcut de fanii lui Zenit la meciul de Europa League (îl puteți vedea aici) chiar la intrarea în oraș. Totul se va duce către White Tower din Salonic, acolo va fi un soi de sărbătoare, însă problema o să fie ora înaintată la care se vor întâmpla toate lucrurile astea.

PAOK – Levadiakos, 21 aprilie, ora 19:00

Chiar dacă, printr-o minune, PAOK nu va obține titlul la meciul de la Larisa, totul e pregătit pentru jocul cu Levadiakos de pe Toumba, de duminica viitoare. Acolo o să fiu și eu dacă nu apare ceva ieșit din comun. Până acum, din câte am discutat și cu cei de la PAOK, lucrurile stau cam așa:

  • se pregătește un nou ”Ring of Fire” pe stadion, precum cel din meciul cu Olympiakos de acum câțiva ani, puteți vedea aici cum a fost
  • o să fie diferite manifestări puse în scenă înainte și după meci, începând de la clasicele lasere, ceva 3D despre care n-am înțeles prea multe, plus multe torțe
  • apropo de torțe, vorbeam sâmbătă cu niște greci care mi-au zis că deja nu se mai găsesc torțe roșii în Salonic și nici fum negru. A fost cumpărat tot!
  • meciul se va termina la ora 21:00, însă se estimează că pe stadion totul va dura mult după ora de final
  • petrecerea se va muta pe străzi, încă nu se știe exact traseul echipei, depinde de numărul de oameni. Oricum, se estimează sute de mii de suporteri în stradă
  • cine vrea să vadă meciul fără să se obosească cu stream-uri mizerabile, transmisiunea HD a partidei PAOK – Levadiakos o să fie pe PAOK TV. Probabil 5 euro va costa, poate mai puțin
  • cine vrea să vină la Salonic trebuie să își calculeze bine pașii. Nu știu când vor fi scoase biletele la vânzare, se vor vinde și online, dar se vor termina în câteva minute.

Meciul o să fie tratat cum se cuvine pe Facebook la mine, desigur. Mai pe larg, cu mai multe poze, cu video și live video puteți să îl vedeți tratat pe www.prosport.ro.

3 comentarii

  • Salut Cristi. Știu că nu are legătură cu articolul, dar aș fi vrut sa aflu părerea ta despre cum a luat Hagi jucători de la școli de fotbal din tara promițând procent, apoi i-a vândut între societățile lui pe nimic că sa scape de acea clauza. A dat Răzvan Raț o declarație. Și eram curios unde este adevărul. Poate tu fiind în fenomen ai acces la astfel de informații . Sau pur și simplu o părere a ta.

  • Ce televiziune/emisiune sportiva se v a arata mai oripilata de ce se v a intampla daca v a castiga Paok? deja vad titlurile

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.