web analytics
Fotbal intern

Toșca, Ivan, Ropotan, Maxim și Hora sunt OUT de la EURO 2016! Nouă dintre voi ați ghicit numele

După cum v-am anunțat aseară prin știrea de pe ProSport, Anghel Iordănescu s-a hotărât să renunțe la Alin Toșca, Andrei Ivan, Adrian Ropotan, Alexandru Maxim și Ioan Hora. Au confirmat Gazeta Sporturilor și DigiSport, DolceSport spune că e Keșeru, nu Maxim. Rămâne să vedem.

Eu o comentez pe scurt. L-aș fi luat pe Toșca în locul lui Filip. Și pe Maxim în locul lui Torje. Dar îmi pare rău și de Hora, nu cred că e mult sub Keșeru.

În fine. Am avut aproape 70 de pronosticuri valide venite de la voi (deși au fost peste 100 în total, însă nu toți ați înțeles regulile). M-am uitat pe listă, iar cei nouă care au nimerit jucătorii pe care Iordănescu îi va lăsa acasă sunt:

 1. Raul Irimia
 2. Narcis Gabriel
 3. Robert-Gabriel Mărian
 4. Adrian Ostaficiuc
 5. Claudiu Sanfira
 6. Bogdan Sora
 7. Tudor Gheorghiu
 8. Iosub Nicu
 9. Lucian Butan

Dacă am uitat pe cineva, dacă nu am văzut bine, vă rog să îmi atrageți atenția. Altfel, cei de mai sus vor pleca cu 2 puncte în plus în concursul de pronosticuri care va avea ca premiu tricoul lui Lucian Sânmărtean. Baftă!

cinci exclusi

12 comentarii

 • Eu sunt foarte curios daca Father Chicken intr-adevar a ales pe final dintre Keseru si Maxim.

  • Nu a existat keseru in discutie vreodata. E doar in mintea celor care au inventat stirea. Al cincilea a foat decis intre maxim si chipciu.

 • ” Împreună cu conducerea Federației Române de Fotbal am decis ca acești cinci fotbaliști să fie invitații noștri în Franța pe durata Campionatului European”, a declarat selecționerul Anghel Iordănescu.

  Cand citesti declaratia asta, e imposibil sa nu te gandesti ca pe un blog a scris “cineva” ca pe Keseru il convoaca pentru ca e imaginea Eu Sunt 12. 😀

 • I-am nimerit si eu, da stiu ca nu particip:)
  Nu voi înțelege ce caută tembelul ala de Stancu, sper sa nu am ocazia să-l înjur prea multe minute.

   • Eu nu înțeleg ce-l recomandă, Rusescu a avut un randament mai bun la turci în acest sezon si nici macar nu a fost luat în rahatul ăsta de cantonament. De cat sa vad un Stancu sau un Maxim mergand agale pe teren mai bine văd un Torje sau Chipciu care măcar își doresc mai mult (ce clișeu ordinar).

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.