web analytics
Fotbal intern

Cu Tommy ce-ați avut?

Am plecat sâmbătă de la Sofia după ce am vorbit cu Tommy și am avut treabă multă la Salonic. M-am documentat cum trebuie, am discutat cu băieții pentru un material despre ultrașii lui PAOK, sper să îmi iasă și sper să vă placă. Dar despre altceva vreau să vorbesc. Am publicat luni interviul cu Thomas Neubert și, imediat, a izbucnit haosul. Habar nu aveam, m-a sunat și pe mine lumea din țară.

Anamaria, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, și-a mobilizat armata de trepăduși și au început șicanele. Tommy, săracul, a fost crucificat în presă și pe la TV pentru că… Chiar, pentru ce? Pentru că și-a spus punctul de vedere într-un mod extraordinar de civilizat? Pentru că nu a zis ”despre morți numai de bine”, ca antrenorul FCSB? Pentru că nu a dat detalii, căci sigur are detalii, despre inginerii financiare și alte țepe?

Și a început presa controlată să bage la greu ca să îl scoată pe fostul soț al Anamariei. Intrau în direct peste tot, și el și ea, apăreau materiale ”din senin” cu păreri pro-Reghe. Antrenorul și-a mobilizat și staff-ul, Tene a simțit nevoia dintr-o dată să ia cuvântul, deși ei nu vorbesc public neam fără acceptul lui Reghecampf nici dacă îi întreabă polițistul cum îi cheamă. Da, spunea Tene cum că Tommy e nerecunoscător, cum că prea bun se crede, cum că tot staff-ul a avut merite egale. Asta ultima e o tâmpenie, dar na.

Mă, oameni buni. Întreb din nou: ce a zis Tommy așa de rău încât a fost nevoie să îl mucifice ăștia? Că Edi Iordănescu e cel mai mare caracter cu care a lucrat? Păi să fiu iertat, dar nu era nevoie de Iordănescu, era suficient să lucreze după Reghe și cu Nuțu Cămătaru și tot n-ar fi fost Soarele ”cel mai mare caracter”. Adică aveam dubii aici? Sau că ce? Că a zis că FCSB l-a dat în judecată la FRF, a pierdut de 3 ori, și acum s-a dus la TAS? Păi ce, e fals? Abia aștept să se termine procesul ăla, să vedeți și voi ce face clubul la care un tușier anonim are drept de semnătură.

Incompetenții ăștia care își târâie bășinile pe la emisiunile de sport ar fi în stare să găsească ceva de care să se lege și în discursul lui Dalai Lama. Naum n-a mai vorbit despre fotbal, despre fotbalul pur, ăla jucat pe teren, din 2005. Serios, n-are așa ceva între preocupări, pe el îl freacă grija să fure fără să citeze chestii din altă parte și, mai apoi, să zgândărească lumea slab înzestrată pentru reacții acide.

Paranteză. Eu, la ProSport, când citez o sursă încerc să fac asta în primul paragraf. Adică să se vadă faptul că e luat un citat, să zicem, din altă parte, că e munca altora acolo. Interviul cu Tommy și ăla cu Varela au fost luate de absolut toată lumea și doar Gazeta Sporturilor a citat cum trebuie, pare-mi-se. Și Sport.ro, dar doar la ăla cu Varela. La Tommy, nu. DigiSport au fost cei mai mizerabili, au luat 10.000 de semne din ambele interviuri și au scris ”prosport”, cu literă mică, la finalul articolului. Tot așa au procedat la fel la faza cu ”Șumudică la Wigan”. Toată lumea a citat cu link blogul meu. ProSport, Gazeta, Sport.ro, toată lumea. Ei nu, ei au luat înregistrările, au luat pozele, au luat tot și le-au făcut ale lor.

6 comentarii

  • Si la digi si la dolce sunt in prime time niste oameni carora si acum le pute respiratia dupa limbile aplicate lui “domnu gigi”. Obiceiuri vechi de la gesepeteve.

    • A realizat lumea în sfârșit ca Reghe e soția și, na, în consecință, AMP devine “fosta”… ?

  • PS: Nici domnul Stucan nu a facut referire in emisiunea sa despre psp si Scutariu cand a vb despre interviul cu neubert

  • Domnul Scutariu, as vrea sa va intreb si eu de ce considerati ca fanii lui dinamo sunt animale cand arunca cu torte in fotbalisti, iar despre fanii lui paok faceti reportaje?
    Eu am vazut foarte clar cum la meciul cu echipa din Pireu au aruncat cu torte in stewarzi! In rest f misto acest periplu bulgaro-elen!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.