web analytics
Diverse

Tocmai am comandat mâncare prin Uber Eats

Pe scurt, să nu plictisim lumea. Ați auzit de Uber Eats? Că eu am auzit, am primit circa 23.000 de mailuri pe tema asta, pot să dau texă din Uber Eats, iau 10. M-au distrus știrile, parcă am descoperit leacul pentru cancer. În fine, pentru că duduie lumea cu Uber Eats am zis să nu fiu eu ultimul prost din sat și să-mi instalez aplicația.

Am făcut asta, am folosit userul și parola de la Uberul ăla normal, a împrumutat datele cardului tot de acolo, și am și comandat. Sunt destul de puține variante de restaurante, probabil e normal pentru început, dar e destul de simplu. Vezi poza cu ce vrei să comanzi, bagi în coș, dai încă un click în aplicație și vine la tine. Prețul pentru livrare e 7.5 lei, am înțeles că e fix și dacă iei o cola, dar și dacă iei 23 de șaorme și 3 torturi.

Ce e interesant e că am văzut deja biciclete cu Uber Eats prin oraș, iar în comunicatele cu care au îngropat site-urile de știri spun că timpul mediu de livrare e de sub 40 de minute și că vor să-l facă și mai mic. Eu am comandat la 21:40, mi-au estimat că ajunge la 22:10, apoi timpul a coborât până la 21:59. În final, a ajuns la 22:07.

Ah, și poți alege între livrare la ușă și livrare la mașină. Eu am ales la ușă pentru că azi m-au nenorocit tenișii și nu mă mai pot mișca, dar dacă o să mai folosesc aplicația o să fiu băiat și am să cobor la livrator.

Și ca să profit de pe urma asta, vedeți că dacă băgați codul Uber Eats eats-cristians256ue în aplicație, la Promo, veți primi o reducere de 7.50 lei la prima comandă. Și, desigur, eu voi primi o reducere de 7.50 datorită vouă. Diferența e că voi o primiți o singură dată, eu o primesc de 12.312 ori. Pentru că #tietataaa.

Acest text nu este plătit, sprijinit, promovat de Uber Eats. Mai mult, dacă mă întrebați pe mine, cred că Uber Eats nu și-ar fi dorit să apară, mai ales că am obiceiul să șterg pe jos cu furnizorii de servicii care nu își respectă promisiunile, așa cum face Uber cu mașinile.

Un comentariu

  • Diferenta e ca furnizorii hãilantzi iti dau dureri de cap, astia iti dau 7,5 ron de oaie redirectionata.
    Daca erai pe felie cu Fcsb, acum erai triliardar din comisioane. Ca primarii….

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.