web analytics
Fotbal intern

Păi și la titlu cine se mai bate? Doar CCA Cluj?

După ce am văzut halul în care e FCSB, după ce am văzut felul în care joacă Viitorul, speram că măcar Dinamo să poată să se țină de CCA. Nu, nu se poate! CCA Cluj e favorită la titlu! Și nu pentru că joacă impecabil.

Hanca a dat pe lângă minge, bă băiatule! A dat pe lângă minge în minutul 94 la o centrare răsuflată! Incredibil! A DAT PE LÂNGĂ MINGE! De Katsikas nu zic nimic, măcar n-aveam pretenții.

Jo e mort, tată! E lat și căzut în cap, era să paralizeze la două faze consecutive, inclusiv la cea a golului egalizator, atunci când s-a aplecat ciudat după minge.

Jocul aerian e al lui Nemec. E singurul fotbalist care nu dă cu capul, ci pune capul în minge și de acolo treaba e de cele mai multe ori tragică pentru adversari. Pentru o echipă cu posibilități de construcție limitate, Nemec e o soluție la mingile lungi ale lui Anton sau ale lui Hanca. Zic și eu.

Recunosc că nu sunt cel mai fidel urmăritor al echipei Dinamoului, însă cum poate Maric să fie mai slab decât Nedelcearu sau decât Katsikas? Că mie mi se pare din altă galaxie omul în comparație cu băieții ăștia, ar trebui să înceapă echipa cu el. Ce are? Vorbește urât, scuipă, ascultă manele de jale?

Colțescu, săracul… Nu pot să îi zic altceva decât sloganul Nike.

Vreau să mă mai duc la meciuri la Iași, îmi place galeria lor. Serios!

2 comentarii

  • Ce părere ai de Ianis? Sa ținem o lumânare aprinsă pentru a fi pregătiți de prohodul fotbalistic al acestui pui de machidon lins in cur de absolut toată presa sportivă din Romania? Mi s-ar părea oportun…

    • Mai bine le-ai tine lumânãri celor din curtea patronati de ionut negoita? nu sunt fanul celor din ovidiu…chiar m-am ofticat ca ciobanul investeste masiv la acea echipa. chiar nu inteleg de ce ! In fine !

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.