web analytics
Fotbal intern

În timp ce voi vă distrați la EURO, de Steaua și de Dinamo se alege prafu’

Vă place la EURO? E frumos cu Franța, cu Anglia, cu Spania? În timp ce voi desfaceți berile de la 16:00 până la 00:00, în România se termină fotbalul. Se încheie, după cum arată toate semnele. Rapidul e în faliment, CFR Cluj se desființează, ASA Tg. Mureș mai are 4 jucători, de Astra nu-i pasă nimănui, Pandurii n-are jucători și nici antrenor. La fel de grave mi se par lucrurile la Steaua și la Dinamo.

Steaua. Oamenii ăia sunt într-un haos atât de mare încât totul se desfășoară în liniște, sunt ultimele momente din viața lor as we know it. Reghecampf a pierdut-o, e clar, s-a certat cu Neubert, a stat toată vacanța în America și l-a durut la bendix că Stoica Mihai nu e capabil să aducă jucători. I-a adus doi Popescu și un fost fotbalist de la CSMS Iași, iar lotul cu care au plecat, într-un anonimat complet, în cantonament e de râs. Priviți:

  • Portari- Florin Nita, Cojocaru Valentin, Ionut Poiana
  • Fundași – Gabriel Enache, Gabriel Tamas, Fernando Varela, Alin Tosca, Marko Momcilovic, Dan Popescu
  • Mijlocași – Alexandru Bourceanu, Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Sulley Ali Muniru, Jugurtha Hamroun, Doru Popadiuc, Vlad Mihalcea, Mario Mihai, Gabriel Simion, Sebastian Chitosca
  • Atacanți – Bojan Golubovic, Cristian Ontel, Theodor Bota, Robert Vilceanu

Dinamo. Ăștia sunt de Cartea Recordurilor. Proaspătul lor antrenor nu e cu echipa în primul cantonament pentru că e la EURO și comentează pentru Dolce. Genial sau cum? N-au transferat nimic, jucătorii nu se mai întorc din vacanță și refuză să mai joace, au plecat deja câțiva dintre cei importanți de sezonul trecut, e deranj mare. Măcar la ei funcționează departamentul care se ocupă cu vopsirea imaginii, departament care spre lauda lui se pricepe să deseneze un peisaj decent. Avem interviuri, avem știri de la ei.

Doar că n-are cine să ieie frâiele echipii și să le deie ceva de făcut jucătorilor. Pentru că ăsta ar trebui să fie antrenorul, adică cel care îi urmărește la EURO pe Torjă și pe Cherecheș.

banner

9 comentarii

  • Iti place sa dramatizezi…La Dinamo singura plecare notabila ar fi Puljic, in caz ca nu se mai intoarce.La Steaua toti jucatorii de baza au ramas(deocamdata), fata de verile trecute cand cel putin 2-3 plecau.Si nu-mi zi ca au plecat toti atacantii care impreuna au 3 goluri in 2016 in campionat, Gebhart, baiat adus de AMP din cine stie ce motive, Kharja care a jucat 5-6 meciuri tot anul sau Papp si Carp care au stat pe banca de au amortit.

    • Faptul ca au un lot handicapat numerit si asa completat cu juniori e ok? Adica prim 11 sa aiba, ca lotul nu e musai, a? 🙂

      • Poate nu m-am exprimat bine.Nu spun ca lucrurile sunt ok, nici pe departe, ci doar ca nu mi se pare o situatie mai grava ca verile trecute.De exemplu, anul trecut au plecat 4 titulari(Arlauskis, Prepelita, Lato si Tanase) plus inca unul dat afara de Radoi si inca niste rezerve.Anul asta au plecat doar rezerve a caror randament a fost jenant.Nu cred ca Valceanu, Tudorie sau Mihalcea pot fi mai inutili decat Marica, Tade sau Gebhrt.Si macar astia tineri mai pot creste…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.