web analytics
Diverse

Țevile sau pac-pac, în varianta modernă și mai sigură (P)

Ai interacționat vreodată cu jucăriile din gama Nerf, brandul devenit celebru în întraga lume pentru produsele din spumă? Vorbim aici despre echivalentul modern și mult, mult îmbunătățit al celebrului pac-pac cu care am copilărit mulți dintre noi. Acum „luptele” în joacă între copii se numesc lupte Nerf și de desfășoară cu accesorii corespunzătoare. Noriel are în gama Nerf o mulțime de astfel de arme pentru băieți sau pentru fetițe, ele variind de la simple arbalete, la arcuri și pistoale. Sigur, eu le spun mai simplu, ele au nume precum N-Strike Elite, N-Strike, Vortex, Dart Tag, Zombiestrike sau Rebelle Blasters care trag cu proiectile de spumă sau cu apă.

Așa cum este menționat și pe site-ul Noriel, totul trebuie să se petreacă într-un mediu controlat, respectând niște reguli bine stabilite. Atenție mare, vă rog! Pentru că și noi ne puteam răni la pac-pac sau la țevile, dar măcar în cazul armelor Nerf știm ce e de făcut. Așadar, majoritatea jucăriilor Nerf sunt recomandate copiilor cu varste mai mari de opt ani. Nu trei, nu șase, nu șapte și patru luni! Opt! Nu trebuie să țintiți deloc spre ochii sau spre fața celui cu care vă jucați, iar pentru a nu-l răni pe adversar este obligatoriu să folosiți pentru armele Nerf doar proiectilele destinate produsului. În caz că le pierdeți sau că se deteriorează, pe site puteți găsi și proiectile separate. De asemenea, nu mai puțin important, nu modificați în niciun fel proiectilele și nici arma care le lansează. Respectați condițiile astea și veți avea parte de o versiune nouă a jocurilor copilăriei părinților voștri.

Am mai remarcat între jucăriile Nerf și alte chestii mișto: armele cu apă. Lansatoarele de jeturi de apă adică. Mă leg tot de amintiri și văd cum noi găuream capacele de la PET-urile de 2 litri pentru a ne juca cu apă. Cei mai înstrăriți își permiteau chiar să umple sifoane, aveau presiune mai mare și puteau ochi mai ușor ținta. Aveai din prima un start psihologic important dacă apăreai cu un sifon plin la o luptă între niște copii ”înarmați” doar cu PET-uri. Ei bine, acum există blastere cu apă cu o capacitate de peste un litri și care pot lansa chiar și două jeturi de apă.  Super Soaker Barrage Blaster are chiar peste 2 litri de apă capacitate, cea mai mare oferită vreodată. Faceți o vizită pe site-ul Noriel la rubrica cu jucării Nerf și veți vedea că aveți de unde alege, iar prețurile nu sunt deloc mari.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.