web analytics
Diverse

Testele EuroNCAP pe femei reale. Foto șocant!

Hai să coborâm un pic nivelul pe blog, vreți? Mi-a atras atenția o știre de la TV despre Bianca Drăgușanu. Mă uit la știre, văd o doamnă pe o plajă, dar nici urmă de Bianca aia pe care o pasau fotbaliștii acum câțiva ani. Zic că poate n-am eu memorie și că Alzheimerul s-a instalat. Dau un search pe facebook și rămân blocat. Bianca Drăgușanu nu mai este Bianca Drăgușanu. Adică arată altfel. Complet altfel!

Le arăt unor amici și se face mișto de mine. ”Fata aia care primea bani să <se dea> cu Neculaie de la Brașov, Crudu, aia e la fel. Nu o mai recunoști!” Măi să fie, zic. Hai să o caut și pe aia. Surpriză, e la fel! Parcă a făcut testele frontale EuroNCAP, așa arată.

vaga

Acum eu nu pricep. Le înțeleg că a fost nevoie de intervenții chirurgicale numeroase pentru a le trece de la faza 1 la faza 2. Bianca arăta la faza 1 ca un travestit bătut, evident că nu putea să se muleze pe niciun fotbalist în halul ăla. Dar de la 2 la 3 de ce? Cum să plătești sume mari de bani să arăți în halul ăla? Pe doctorii ăia care fac operații nu îi bagă nimeni la pârnaie? Au voie să facă așa ceva? Măcar sunt doctori? Se fac în Europa operațiile astea?

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.