web analytics
Diverse

Am terminat un sezon cu Steaua în Liga 4, în FM18

Pentru că Liga 1 e pilaf în FM18 am zis să văd cum e treaba cu Liga 4, că acolo n-au cum să o sfeclească prea tare, e oricum foarte random ce se întâmplă. Pentru cei care au jocul, accesul în ligile mici din România se face simplu, trebuie să descărcați și să copiați un activator.  Îl găsiți pe forumul ăsta, iar dacă nu vreți/nu puteți să vă faceți cont, luați activatorul de aici.

FM18activatorL4v1

Trebuie să îl puneți în \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2018\editor data, apoi când veți începe un joc nou veți putea lua echipele și din liga a patra.

Așa. Am avut emoții doar până la finalul lui 2017, când Academia Rapid era încă în fața mea cu un avans mic. Dar după pauza de iarnă, fără transferuri, am reușit să îi iau rapid (ha!) și să câștig campionatul cu 74 de puncte față de 67 ale Academiei. E mai greu în FM18 decât în realitate, scorurile alea fluviu nu prea se întâmplă, am marcat doar 78 de goluri în 30 de etape. Nu știu dacă promovam în condițiile în care Academia își păstra jucătorii importanți și după pauza de iarnă, i-au dat pe Goge și pe Iacob. Mă rog, am avut doar două înfrângeri în sezonul regulat. Am mâncat bătaie cu 1-0 în prima etapă cu Carmen, apoi tot cu 1-0 cu Metaloglobus II, dar după ce câștigasem deja matematic titlul. Am mers la barajul pentru promovare cu AS SR Brașov, echipă care a distrus tot în Liga 4 Brașov. Am luat bătaie cu 1-0 în deplasare și am câștigat cu 2-0 acasă, goluri Vîlcea și Mirea (în prelungiri). Promovare, dar e groasă rău în Liga a treia.

După note, cel mai bun jucător al Stelei a fost Cătălin Mirea (7.68), golgheter cu 37 de goluri. A urmat Alin Predescu (7.54) cu 9 goluri și 14 assisturi și Adrian Vîlcea (7.44) cu 4 goluri și 17 assisturi. În Liga 4 București am mai avut și alte recorduri:

golgheterul Ligii 4 București: Mirea – 36 goluri
cel mai mare rating: Mirea – 7.75
cele mai multe assisturi: Vîlcea – 17
record de man of the match: Mirea – 9
cele mai multe clean sheets: Iancu – 17

8 comentarii

 • am si eu prb. am bagat acel activator cum ai spus, dar cand dau sa intru nu mai am romania. este sters si ma pune sa sterg acel activator.
  ce as putea face?

 • Salut Cristian. Ai cumva activatorul versiunea 3? Mi-ar placea sa-ncep si eu o cariera in L4. 😀 Merci in avans.

 • Vezi că poți să-ți downloadezi și logo-uri care au emblemele reale ale cluburilor, niște echipamente reale, inclusiv pentru liga 4 Romania, niste patch-uri care rezolvă problema licențelor pe care SI nu le au (ex. In loc de BMG vei avea Gladbach in Bundesliga). Ai observat totuși, că în primul sezon de liga 4 nu ești înscris în Cupa României?

  • Ba, cretinule, de ce mai intri pe aici? STEAUA se pisa pe dinamuia ta la suporteri si din Lig a a 4-a, apropo, rusinilor…

  • Bineinteles ca asa ii cheama!
   Te refereai la fotbal club fecesebe, inteleg, care nu vor mai fi nici macar cu numele asta in campionatul viitor.

  • Bineinteles ca asa ii cheama!
   Te refereai la fotbal club fecesebe, inteleg, care nu vor mai fi nici macar cu numele asta in campionatul viitor

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.