web analytics
Fotbal intern

Se termină sezonul. Sunteți pregătiți pentru minciuni?

Pentru impresari care sugerează și/sau plătesc articole cu pretenții pe site-urile de sport din România? Pentru fotbaliști transferați de zece ori în două săptămâni? Pentru speculații pornite din nimic, pentru exagerări, pentru minciuni ordinare în goana după niște click-uri absolut false care n-ar însemna nimic dacă plătitorii de publicitate chiar ar da doi lei pe calitatea publicului?

Veți fi asaltați în perioada următoare de minciuni. Vor fi prezentate zeci de variante de antrenori pe la primele echipe din România. Vine Dan Petrescu la FCSB, ba nu, vine Rednic. Ba rămâne Reghecampf, deși ieri pleca la Al Whatthefuckda din Oman. Hanca e pe lista lui Napoli, Alibec pe a lui Arsenal și Enache e dorit în Azerbaidjan. Fără niciun discernământ, fără să le pese de nervii voștri, de timpul vostru, de faptul că vă iau de proști. Bine, sunteți proști dacă treaba merge. Dacă n-ați mai citi, dacă n-ați mai da click, comenta, distribui toate mizeriile astea atunci ele ar înceta. Dar nu se întâmplă asta.

Spuneam despre plătitorii de publicitate. Banul de la companie vine la publicație via o agenție. Teoretic, compania ar trebui să îi ceară agenției niște asigurări cu privire la faptul că banul plătit nu merge la o publicație care se dă de sport, dar scrie despre mămăliguță cu brânză, despre războiul din Siria și despre silicoanele din curul Cruduței. Teoretic. Practic, aproape toată ”industria” e pe pile și pe prietenii. Ziarele/site-urile se împrietenesc cu agențiile, agențiile se gudură pe lângă companii, iar banul este cheltuit cu închiderea unui ochi la fiecare nivel. Merge și așa, voi să aveți cifre în clasamentul SATI că de restul nu ne pasă.

Deci? Sunteți pregătiți pentru mizeriile colosale ce vor urma? 🙂

Un comentariu

  • Sunt pregatit. Stii cum ma pacalesc sa dau click? Nu scriu in titlu un se transfera un jucator. ” Nu o sa iti vina sa crezi unde se transfera Alibec”. Si dau click sa vad si eu care e minciuna…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.