web analytics
BMW F800GS Motorsport

Teme motociclistice, pe scurt

Mi-am dat seama că anul ăsta am mers fix 0 (zero) kilometri cu o motocicletă pe stradă! Am mers puțin pe circuit, sigur, dar e altă mâncare de pește. Deci are șanse mari să fie cel mai prost an de când m-am apucat. Și m-a luat un dor…

M-a surprins Dorna, compania care deține MotoGP-ul. Am vorbit cu cineva de la ei și, în virtutea colaborărilor excelente din 2013 și 2014, e posibil să fiu din nou prezent la măcar o cursă din acest sezon. Și să fac alte interviuri tari, după ce v-am încântat cu Marc Marquez, Dani Pedrosa sau Nicky Hayden. Acum avem posibilitatea și live-urilor pe Facebook, dacă iese, iese mișto rău de tot! Dacă!

E foarte posibil ca în noiembrie să particip, alături de mulți alți băieți, la o tură lungă prin Maroc cu motocicletele. Se reglează detalii, sper să-mi iasă. Dacă iese, facem frumos. Cu video, foto, jurnal pe blog, tot tacâmul.

Știți că eu plec cu TransSiberianul și pentru că vreau să testez apele în vederea unei aventuri prin Siberia cu motocicleta, nu? Dacă îmi iese asta în 2017 o să îmi fie greu să găsesc lucruri care să mă mai motiveze. 🙂

11140015_995081580505032_4090025065931051761_n

5 comentarii

  • Doamne ajuta, ca imi place(a) blogul, dar intru din ce in ce mai rar din cauza ca vad numai steaua, chipciu, fotbal, romania. Nu ca nu te`as intelege …

  • Sa stii ca inca ma mai uit pe interviurile cu Marc si Dani. Sunt unicele date pentru romani, de atunci nu am mai vazut ceva in media de la noi.

    • Am mai facut eu cu Nicky Hayden. 🙂 În rest, două vorbe cu Petrucci și cu Pol Espargaro pe la Digi. 🙂 Cam asta e recolta românescă.

    • Pai a semnat pe inca doi ani, mai am timp. Dar, voi incerca, dar e aproape imposibil. Sansa ca in 2014 nu o sa mai prind eu prea curand. Atunci am ajuns la el exclusiv pentru ca sunt nea Scutariu de la ProSport. De acum incolo mi-e teama ca doar prin sponsori mai pot ajunge.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.