web analytics
Diverse

Telenovela Fan Courier continuă. Trebuie să plătesc din nou pentru ghetele băiatului din Brașov

Au trecut aproape 3 săptămâni din momentul în care am trimis coletul cu ghetele destinate lui Alexandru, băiatul din campania ”Ajută-i să crească!”. Știți povestea, dar dacă nu o să o rezum aici:

1. Coletul nu a ajuns la el și Fan Courier mi-a spus că adresa lui Alexandru e imposibil de găsit.
2. Am insistat că adresa e cât se poate de reală, apoi au revenit spunându-mi că nu era nimeni acasă.
3. Am insistat că era cineva acasă, mama lui e casnică, pentru ca să recunoască faptul că nu l-au livrat fiindă ”zona în care locuiește e periculoasă”.

Ok, trec peste toate nenorocirile astea. Am plătit ca prostul expedierea care n-a fost făcută din cauza lor, acum înțeleg că pachetul cu ghetele e în depozitul lor din Pipera. Vreau să le recuperez ca să i le trimit lui Alex măcar până în Paști, să îi facem totuși o bucurie. Așa că sun la Fan Courier.

  • Bună ziua, vreau să știu unde este coletul cu awb-ul XXXX.
  • Bună ziua, e la depozitul din Pipera, trebuie să mergeți cu buletinul să îl ridicați.
  • Nu am cum să merg eu, nu pot trimite pe altcineva?
  • Nu, trebuie să mergeți dvs. personal.
  • Și dacă eu nu o să pot merge, cum facem? Nu există soluții?
  • Puteți să faceți o împuternicire către altcineva. (!!?!!?!?!?!!)
  • Ok. Atunci nu poate să îl livreze un curier înapoi către mine? Plătesc din nou, evident! 🙂
  • A, ba da! Îmi dați adresa și va veni cineva.

Superb, nu? N-au livrat din vina lor, iar eu plătesc acum și turul și returul. Mai mult, de câteva zile mă tot sună un curier de la ei cum că trebuie să semnez nu știu ce cerere. Dar, evident, nu e simplu. Trebuie să mă găsească acasă și să am o copie a buletinului. Și mă sună săracul băiat în fiecare zi să mă întrebe dacă am făcut copia, altfel nu îmi poate da chestia aia. Fabulos, e 2017 și ei vor foaia aia, nu există mail, nu există o mie de alte metode prin care le pot da copie a buletinului, vor ei foaia aia neapărat.

Și mai tare e faptul că trebuie să mai trimit colete, iar după mai multe discuții telefonice cu alte firme de curierat îmi vine să îmi iau câmpii. Ba că trebuie să ambalez coletul eu (la Fan Courier măcar nu era nevoie de asta). Ba că trebuie să îl măsor, lungime-lățime-înălțime, și să îl cântăresc!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!!? E jale, tată! Jale!!

9 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.