web analytics
Diverse

Telekom România m-a concediat!

De astăzi nu mai sunt client Telekom România, am fost pus pe liber. Știu, de obicei clientul renunță la furnizorul de servicii, de data asta s-a întâmplat fix invers. Oamenii de la Telekom România au decis că nu mă mai vor de client și mi-au propus rezilierea contractului cu multe, multe luni înainte de termen. Eu mi-am luat cablu TV de la ei înainte de EURO 2016, aveam toate intențiile din lume să merg cu ei pentru mult timp de acum încolo, însă după o serie de discuții cu privire la mutarea seriviciilor la noua mea adresă, oamenii au spus că mai bine reziliem și ne vedem fiecare de viața lui.

Concret, după toată tevatura pe care am descris-o în mare parte și pe Facebook, situația stătea în felul următor:

1. Telekom a trimis un tehnician la mine la noua casă. Omul a constatat că vechiul abonament nu mai poate fi instalat și mi-a propus, într-un final, modificarea lui pentru a putea să îmi instaleze cablul TV.
2. Eu am acceptat, însă înainte să se apuce de treabă omul a dat un telefon la sediu pentru aprobare, iar cei de acolo l-au oprit. I-au zis că întâi trebuie să fac eu cereri formale, să mi se aprobe prelungirea, abia apoi instalăm.
3. Deși omul le-a spus la telefon că durează câteva minute să îmi pună cablu TV, Telekom a refuzat. Omul a plecat, iar eu am sunat la Telekom să mă plâng pentru că durează foarte mult totul.
4. M-au sunat doi reprezentanți Telekom care nu știau despre ce e vorba, știau doar că am o nemulțumire. Niciunul nu a părut că știe care mi-e problema sau că știe cum mă poate ajuta, am fost amânat.
5. Joi seară, în timp ce eram la redacție, am primit telefonul în care am fost anunțat că Telekom nu mai vrea să îmi furnizeze servicii de televiziune.

– Bună ziua, vă sunt din partea companiei Telekom. Din păcate nu sunt condiții tehnice pentru mutarea serviciilor, nu putem să le mutăm. Vă rugăm să ne ziceți dacă vreți rezilierea de la vechea adresă.
– Evident că nu o să plătesc un serviciu de care o să beneficieze vechea adresă. Dar nu pricep de ce ziceți că nu se poate muta. Tehnicianul era gata să o facă acum o zi.
– Da, eu vă înțeleg. Eu le-am cerut (cui!?!) punctul de vedere, ei (cine?!?!) mi-au transmis punctul de vedere cum că nu există soluții tehnice în momentul de față pentru mutarea serviciilor.
– Dar…
– Sincer, îmi pare rău, atât vă pot comunica.
– Da, dar…
– Mi-au spus că au fost pe teren, că nu există tubulatură. Deci nu avem, au încercat tot posibilul. (CÂÂÂÂÂÂÂÂÂND??????)
– Dar.. Ok.. Da… Mi se pare…
– Vă rugăm să ne transmiteți o solicitare cum că sunteți de acord cu rezilierea așa cum ne-ați mai trimis.
– Stați un pic, că eu nu am trimis nicio solicitare scrisă.
– N-ați mai trimis dumneavoastră ceva pe Facebook?
– Pe Facebookul Telekom? Nimic!
– Nu, sigur n-ați scris dumneavoastră nimic?
– Pe facebookul Telekom un cuvând n-am scris.
– Da? Eu am primit această sesizare de la serviciul rezilieri și aveați o plângere.
– ?!!?!
– Ați postat!
– Bine, doamnă! Cum reziliez?
– Puteți să ne dați pe facebook.
– Serios?
– Da!

Și cam asta a fost povestea. Contractul ăla pe doi ani pe care, de obicei, clientul îl încalcă a fost rupt acum de către furnizor. Nu au fost capabili, cred eu, să comunice eficient și să îmi rezolve problema simplă (vecinii au amândoi Telekom, cutia Telekom din care vine cablul e la 2 metri de ușa de la intrare) și au zis că mai bine elimină un client. UPC, mă întorc la tine deși eu în continuare vreau Telekom, îmi plăcea ce primeam de la ei pentru banii pe care îi dădeam.

telekom reziliere

6 comentarii

  • Cumpără-ți pachetul online Telekom. Nu știu cât de HD e, dar se vede mai bine ca pe streamuri. 480p este cel mai probabil.

  • De ce nu încerci Nextgen? E tot un fel de partener Telekom, adică se trage din fostul Romtelecom și are toate posturile Dolce în grilă. eu sunt la ei de un an și sunt mulțumit.

  • Salut, daca vrei poti sa-mi dai adresa noua pe mail si pot sa verific ce s-a intamplat si daca pot sa rezolv. Nu cred ca au reziliat contractul asa repede.

  • Nu meriti. Poate e unu prin conducere acolo care te-a citit si l-ai dernajat si nu a vrut sa te aiba client.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.