web analytics
Diverse

Cel mai bun telefon din 2017, de la MKBHD

Există o singură sursă de informații din lumea tech de care nu m-am îndoit niciodată. E sursa care n-a fost vreodată contestată, singurul care nu are legături dubioase cu companiile, singurul care face review-uri pe bune. Asta dincolo de faptul că scoate, probabil, cele mai mișto video-uri de pe YouTube. Îl cheamă Marques Brownlee și e un american al cărui nivel de notorietate în lumea asta e uriaș.

Ei bine, telefoanele sunt principala lui ocupație și, la fiecare final de an, face câte un top. Adică spune oamenilor, după ce a testat îndelung, care sunt cele mai bune telefoane pe diferite categorii. La final, spune și care este cel mai bun telefon al anului per total, regele telefoanelor. Video-ul întreg e mai jos și merită să vă uitați la el, dar ca să vă scutesc de emoții, vă transcriu finalul:

Există doar un MVP, e doar un singur telefon complet din toate punctele de vedere în acest an, iar câștigătorul este… Samsung Galaxy Note 8!”. Și continuă, pe scurt: ”Singura mea problemă cu acest telefon e plasamentul cititorului de amprente. În rest… e waterproof, are mufă pentru căști, are un stylus, are o baterie uriașă, are great software experience, are cel mai bun ecran de pe un telefon mobil, are dual-cameras, ambele stabilizate optic, are big specs, o grămadă de rami, procesor rapid, speaker gălăgios, capacitate de stocare ce poate fi mărită. E super-complet! E scump, mulți oameni au o problemă să cheltuiască 1000 de dolari pe un telefon, dar dacă ai da banii ai vrea să fie la fel de complet ca un Note 8

3 comentarii

  • Sau:

    The Antutu results for both phones show the iPhone X performance is around 31% quicker, while in Basemark OS 2 it doesn’t have such a wide lead with performance being only 17% faster. 3DMark Sling Shot Extreme had both phone’s scoring very closely to each other in terms of performance. In Geekbench 4 the iPhone X more than doubled the Galaxy Note 8’s score in both single and multi-core tests.

    • Cifre seci. Eu vorbesc despre real life, despre ecran, baterie, feeling, chestii reale. Nu numaratoarea aia 😀

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.