web analytics
Fotbal intern

Teja a eșuat deja. Continuă șirul supușilor pe bancă

Mihai Teja, altfel un băiat ce pare spălat, a eșuat deja la FCSB. Pentru că, dintr-un motiv care îmi scapă, antrenorii care fac coadă la ușa lui Becali își lasă demnitatea acasă și se prezintă acolo cu coada între picioare, fericiți că sunt băgați în seamă. De ce spun că e deja pilaf Teja? Păi, uite:

Are încredere maximă, nici n-a negociat nimic, vine, semnează, nici nu citeşte contractul. Copilul ăsta a crescut sub ochii mei, sunt prieten cu tatăl lui. Când e vorba să-l iau la mine, cum să-mi zică mie nu? Aici e familie, ne cunoaştem, au venit din Albania împreună familiile noastre

Declarația negustorului de sclavi din Pipera despre noul antrenor al clubului.

Ce rost are negocierea, ce rost are citirea contractului? Niciun rost n-au treburile asta. Și, peste două luni, o să apară precum Dică la TV, aproape plângând, să spună că e supus, că n-are libertate, că e călcat în picioare. Și atunci, în loc ca opinia public să îi dea un croșeu în dinți și să îi atragă atenția că s-a dus ca virgina la bukkake la Palat, microbiștii îi vor plânge de milă.

3 comentarii

  • Omule meriti aplauze pt expresia “ca virgina la bukake”-m-au durut falcile
    Hai sanatate si un an nou plin de impliniri !,sperand ca accepti urarile si din partea unui fecesebist convins care crede ca tinut cu aceiasi echipa de mic si a urmarit aceiasi echipa si in anii 80 si in 98 si in 2006 etc…DAR unul care nu il inghite pe oier nici cu o galeata de metroclopramid(suntem si multi d astia)
    LA MULTI ANI!!!

  • Parerea mea e ca e totusi un salt pe care il face FCSB odata cu venirea lui Teja. Eu cred ca are multe plusuri fata de Dica. Primul plus ar fi experienta, al doilea e ca are deja un stil, gandeste jocul intr-un anumit fel, impune o disciplina de fier. La venirea lui Dica a parut asa.. cum ca “o sa incercam sa jucam cat mai bine, sa ne pregatim din ce in ce mai bine si rezultatele vor veni”. Cu 3 clisee si 4 fraze in vocabular, nu a prezentat niciodata vreo viziune, ceva special care sa se vada in fiecare joc. E nevoie de experienta pt castigarea campionatului. Numai cu avant tineresc si curaj nu se poate. Asa a esuat si Radoi, s-a dus cu capul inainte crezand ca va compensa cu munca sau poate si cu noroc. Sa-l vedem la treaba pe Teja; daca merge bine echipa si castiga, Becali nu se va baga. Va conta foarte mult si preparatorul fizic care va veni.
    Acum e clar ca orice antrenor care accepta sa vina la Gigi va lucra si sub presiunea voastra a ziaristilor. Dupa mine, am mai spus-o, patronii se baga peste antrenori la orice echipa din lume. Conteaza insa mult si ce fel de om e antrenorul, cum reuseste sa impace si capra, si varza. Mie unuia, privirea lui Teja imi inspira mai multa siguranta si chiar mai multa inteligenta decat sprancenele ridicate a plans ale lui Nick. Ca la orice inceput am ceva sperante de mai bine.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.