web analytics
Diverse

Tehnologiile de supraveghere folosite în scopuri nobile (P)

Nu vorbim despre domeniul în care activează Serviciul Român de Informații, ci despre ceva complet diferit. Vorbim despre o secțiune din categoria bebeluși de pe site-ul Noriel, cea în care sunt prezentate variantele pentru baby monitor. O să încep discuția cu un model mai scump pentru că mi-a atras atenția. Se numește simplu, monitor video digital Aletco 4.3 LCD și are niște specificații de-a dreptul uimitoare. Vine cu un ecran LCS de 2,4 inci cu vedere color pe timp de zi și prin infraroșu pe timp de noapte. În caz că locuiți într-un mansion nu trebuie să vă faceți griji, are o rază de acoperire de 150 de metri. Are leduri colorate pentru a vă arăta nivelul de zgomot din camera copilului chiar și atunci când ați activat funcția silent, conexiunea este una securizată pentru a vă proteja împotriva atacurilor nebunilor, iar ecranul se activează automat în momentul în care este detectat un zgomot. Sună a descriere de echipament folosit în Misiune Imposibilă, dar e doar o variantă prin care vă puteți monitoriza copilul atunci când nu sunteți în aceeași cameră cu el.

Este doar un produs dintr-o categorie mai mare de produse pentru bebeluși, un adevărat mall virtual pe site-ul Noriel. Oamenii și-au organizat în așa fel magazinul online încât noii părinți, spre exemplu, au acces printr-un singur click la absolut toate aspectele care țin de creșterea și îngrijirea unui bebeluș. E un soi de bebe-mall. Pentru că nimic nu este mai enervant decât perindatul prin magazine, online sau offline, pentru a aduna stocul de necesare pentru cel mic. În acest sens a fost gândită ramura site-ului Noriel în care au fost agregate toate categoriile de produse utile.

Închei printr-o altă recomandare de la categoria cea mai interesantă a ”mall-ului” pentru bebeluși. O altă cameră de supraveghere, se numește Alecto Smart, care îți transmite imaginile din camera celui mic direct pe telefon, laptop sau tabletă. Interesant este că primești alerte atunci când e detectată mișcarea, atunci când e detectat sunetul și poți controla obiectivul camerei. Poți mișca de la distanță camera sus-jos și stânga-dreapta pentru a urmări copilul în cazul în care se mișcă prin dormitor. E cam la jumătate din prețul camerei descrise mai sus. În fine, vă invit din nou să consultați rubrica, aduce în același loc cam tot ceea ce are nevoie un părinte pentru îngrijirea și confortul celui mic. De la banalul scutec la sofisticatul sistem de supraveghere audio și video.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.