web analytics
Diverse

Tehnologiile din jucăriile pentru bebeluși (P)

Stimularea intelectului unu bebeluș este foarte importantă. Jucăriile pentru bebeluși pot face asta și, potrivit unu trend care prinde din ce în ce mai mult în ultima perioadă în Statele Unite, cei mici de tot sunt complet izolat de ceea ce i-ar putea dezvolta într-un mod negativ. Mă refer la televizoare, radiouri, sunete neplăcute și stresante, jucării simple, dure și urâte. În schimb, li se oferă o gamă largă de jucării în căror dezvoltare a fost investită multă muncă, multă tehnologie, totul pentru a le stimula inteligența. Gama de jucării oferită de Noriel este una largă și, la o primă scanare a categoriei, am identificat multe astfel de obiecte.

Concrect, oamenii au împărțit ramura ”Jucarii pentru bebeluși” și oferă filtre că să puteți alege mai bine. Avem filtre pentru copiii între 0 și 12 luni, între un an si doi ani și tot așa. Cu primul filtru selectat veți putea vedea exact ceea ce am descris în primul paragraf, adică jucărioare care prin culoare și formă captează atenția și care, de cele mai multe ori, au butoane și declanșatoare pentru lucruri care stimulează intelectul bebelușilor. Spre exemplu mingea de fotbal cântăreață, o minge de pluș care ”este modul perfect de a-l învăța pe copil să numere, culorile, înclinația spre sport, manierele, antonime și altele”. Pe cât de simplu este concepută, pe atât de complex poate fi folosită. Are trei moduri de joacă: învățare, muzică și imaginație și este exact modul de jucărie cu care cel mic crește, descoperindu-i pe parcursul a mai multor luni de zile toate funcțiile.

Tot la această categorie este oferită și masa de activități B-Kids sub formă de căluț care are rol de antemergător. Chiar dacă ar fi putut avea roți de cauciuc în locul celor din plastic, conform recomandărilor unei cliente, masa dezvoltă abilitățile motorii și îmbunătățește balansul și coordonarea. În plus, multitudinea de funcții îndeplinite de butoanele de pe ea ajută la dezvoltarea simțurilor și la învățarea unor noțiuni de bază despre forma și despre culori.

Ideea de bază a acestui text este că de cele mai multe ori diferențele de preț între jucăriile pe care le găsiți în piață și cele de la magazine precum Noriel sunt justificate de volumul de muncă și de tehnologiile investite în a produce ceva ce va fi cu adevărat folositor. Dincolo de materialele de calitate, jucăriile produse de companii cu tradiție sunt gândite așa fel încât să fie cu adevărat utile și să aibă un rol clar definit în dezvoltarea copilului tău. E momentul în folosirea clișeului ”dai un ban, dar iei ceva de calitate” chiar poate fi folosit.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.