web analytics
Diverse

Tehnologiile care intră în mobila pentru camera copilului (P)

Mobilă specială pentru camera copilului? Poți spune nu, însă află că riști destul de multe dacă alegi să îi umplii camera cu obiecte de mobilier care nu au girul unor experți. Mobila pentru copii se numește mobilă pentru copii pentru că niște oameni au gândit-o special în scopul ăsta, au conceput-o, desenat-o, apoi au construit-o cu două idei în cap: să respecte cerințele de funcționalitate, dar să fie suficient de sigură pentru ca cel mic, adică persoana care va intra cel mai des în legătură cu mobila, să nu aibă de suferit.

Evident, aici ne referim la faptul că mobila pentru copii are elemente de siguranță pe care mobila obișnuită nu le are. Dulapul din camera unui copil nu poate avea părți detașabile mici care pot fi înghițite, nu poate avea colțuri ascuțite și muchii tăioase, trebuie să fie rezistentă la ros și dată cu vopsea care să nu prezinte un risc toxic. Mobila pentru camera copilului de la Noriel tocmai pe asta se bazează încă din descriere: sunt piese vopsite cu lac ecologic pe bază de apă, sunt foarte manevrabile, au roți cu posibilitate de blocare pentru evitarea accidentelor și multe alte aspecte gândite pentru siguranța celor mici.

Revenind la ce ne referim aici. Pe site-ul Noriel la categoria mobilă pentru copii puteți alege dintr-o serie de obiecte de depozitare construite special pentru a fi ”prietenoase” cu cei mici. Fie că vorbim despre culori, desene, fie că vorbim despre protecție sau despre calitatea vopselurilor și despre compoziția lor chimică, puteți să aveți certitudinea că faceți o alegere mai bună decât dacă ați fi cumpărat un obiect pentru depozitare normal.

Încă ceva. Trebuie să aveți mereu în minte faptul că un copil nu folosește precum un adult mobila. Adică el nu deschide dulapul trăgând normal de mâner, nu se urcă normal pe un scaun, nu se așează normal la birou. Aveți în vedere faptul că toate piesele de mobilier destinate celor prea mici pentru a înțelege unele lucruri trebuie să fie rezistente, asta în cazul în care nu vreți să le schimbați de câteva ori pe an. Un alt sfat pe care l-am tot văzut oferit de companiile mari. Aveți mare grijă ce cumpărați și informați-vă dacă piesele de mobilier pe care le vreți au avut probleme în trecut. Adică dacă au existat plângeri cu privire la ele, defecte importante de concept și fabricație sau rechemări în fabrică. E pentru siguranța copilului tău, deci merită efortul în plus.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.