web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Tătărușanu ne-a dat tricoul de la echipa națională pentru campania ”Ajută-i să crească!”

Fotbaliștii contribuie în continuare la campanie. Am ajuns la 30 de copii pe care i-am ajutat cu echipament sportiv, cu ghete, jambiere, tricouri, șorturi, genți de fotbal, apărători, mingi și altele. Dacă în ultimele săptămâni nu ați mai auzit vești nu înseamnă că s-a schimbat ceva, suntem doar într-o perioadă în care am încercat să accelerăm procesul, să atragem în campanie persoane și companii care pot face diferența și care pot ajuta cu ușurință un număr mult mai mare de copii. Nu a ieșit, sunt alte priorități din păcate, deci tot pe mine, pe voi și pe fotbaliști pică greul. Nu-i nimic, ne descurcăm!

Ciprian Tătărușanu contribuie din nou la campania ”Ajută-i să crească!” și, după ce ne-a ajutat cu o pereche de ghete, acum ne ajută cu tricoul lui de la echipa națională. Este tricoul de joc din partida pe care România a câștigat-o cu 2-0 în 2014 împotriva Danemarcei. Tricoul lui, la fel ca și celelalte tricouri pe care le mai am, vor fi scoase la licitație în momentul în care va fi nevoie de fonduri. În acest moment suntem bine, am banii necesari pentru a cumpăra echipament sportiv copiilor pe care îi am pe listă pentru următoarele acțiuni.

4 comentarii

  • Incearca sa cumperi de pe Aliexpress ehipamente ptr pusti. Sunt muuult mai ieftine (daca iei engro chiar si mai mult), aceeasi calitate ca cele de pe piata, exceptand Puma, Nike, Adidas. Poti opta si ptr livrare gratuita cu ridicare de la Posta Romana (10-60 de zile). Si in modul asta pot beneficia mai multi copii.
    PS: Daca o comanda/vanzator este sub 10$, nu mai platesti nici tva si vama.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.