web analytics
EURO 2016

Tătărușanu în țara lui ”te scoate fratele tău, stai liniștit!”

Problema mea nu e cu Tătărușanu, e cu sistemul din țara asta. Suntem o țară în care ”ne scoatem”. Ai întârziat la munca? Te scoate fratele tău, îi zic șefului că ai o problemă de familie. Ai pus mai puțin ciment în mixtura asfaltică? Ne scoatem, boss, spunem că din cauza flexibilității solului, e nevoie de asfalt care să se-ndoaie. Ai fost o pușcărie de nedescris cu Franța și ai greșit la golul lui Giroud așa cum în mass media DOAR SCUTARIU A ZIS?

Nu-i nimic, Tătărușanule, te scot frații tăi de pe la alte televiziuni. Că a fost fault la portar, că soarele, că nocturna, că Giroud. Tătărușanu nu trebuia să mai fie în poartă într-o țară normală, nu mă interesează că îi dărâmam moralul. Mă doare în Puerto Rico de moralul lui, el are valoare pentru mine doar dacă e fotbalist bun, dacă nu, mi-e indiferentă bunăstarea lui. E livestock, cum zice americanul.

Eu nu-s nervos, sunt doar dezamăgit. Sunt dezamăgit că nu am văzut lupta pe care le-am cerut-o. Nu i-am văzut pe toți să se bată, să plângă, să smulgă iarbă din gazon. Au fost unii, dar prea puțini. Îmi pare rău că am fost eu fraier și am crezut că le va păsa că o țară întreagă așteaptă o victorie și o calificare în meciul cu Albania, cea mai proastă echipă de la EURO 2016. Nu-i nimic, important e că și-a luat Burleanu 90.000 de euro primă de calificare, că necunoscutul de Gabriel Bodescu a luat și el 50.000.

tata

3 comentarii

  • Ce tare-i Scurtariu asta, doar el a zis-o. Eu ti-am zis sa asculti de oamenii mai in varsta, ca ei stie mai multe. Cand joci cu Ady Pompa si Prepelita ce asteptari sa ai? Asta e valoarea la ora actuala. Stancu si Nikusor in atac. Stancu a fost ejectat si de la Galata. Pai si drogat Mutu facea cat toti astia la un loc. Ca sa vezi decadere, de la Mutu, care a fost fotbalist pe la Juventus si curvustina de Florentina si Chivu, la astia de pe la Karabuk si Legumikulturnaya Bulgarskaya.

  • Tu sănătos la cap? Cum adică Albania cea mai slabă de la Euro? Tu ai văzut ce au jucat ei si ce n-am jucat noi?!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.