web analytics
Diverse

Țara lui Ion Iliescu e super

Am fost vineri până la Constanța și înapoi și am văzut live un lucru despre care doar auzisem. Deși nu mai există bariere la podul Fetești pentru că taxa poate fi plătită într-o mie de feluri, românii mei stau la coadă la singurul ghișeu rămas pentru așa ceva! Și la tur și la retur, Poli Iași vă mută-n cur, cum ar veni.

Înțelegeți ce horcăi aici? Taxa poate fi plătită prin SMS sau la una din benzinăriile de pe Autostrada Soarelui de foarte multă vreme. Oamenii au lăsat vreo 3 benzi libere la stația de taxare ca să nu mai oprești, treci acolo ca prin brânză dacă ai plătit cu opțiunile amintite anterior. Cu toate asteaaaaaaaaa, la întoarcere am văzut nu mai puțin de 6 (șase) mașini care stăteau la coadă la ghișeul cu barieră pentru a plăti.

De ce? Ne e frică să ne folosim cardurile de la treaba cu card=drac? Cum e posibil ca în 2016 să nu ai treabă cu ceea ce înseamnă plata prin SMS sau pe net sau prin orice altă metodă care nu implică statul ca vita la coadă? Ne e frică să nu ne taxeze suplimentar Orange, nu credem în tarifele afișate? În ce context e explicabil statul la coadă?

7 comentarii

  • Nu inteleg de ce esti asa socat, atat timp cat jumatate din meltenii nostri retrag tot salariul in ziua in care intra si il tin la saltea, care se duc la mall sa faca cumparaturi si prima data opresc sa bancomat ca sa scoata bani. Astia sunt dobitocii cei mai mari, tot dobitoci si inapoiati sunt si aia care mai ies din casa pentru a plati facturi. Si in ultima categorii exista o subcategorie de prosti, ii vad mereu in ING-uri, vin cu facturile si-si platesc la aparatul de acolo, cat de bou sa fii?

  • Am avut si eu aceeasi dilema in vara, iar in vara, erau cozi adevarate, nu cateva masini ca acum. Cat de prost poti sa fii sa te opresi la o benzinarie sa te pisi sau te intinzi si sa nu vrei sa platesti taxa. Sau un amarat de SMS, pe care oricum nu trebuie sa il dai inainte sa treci, ai aproape 2 zile la dispozitie… ?

  • Sunt din Constangeles, am vazut de multe ori treaba asta si nu am nicio explicatie :))) sa vezi anul trecut de 1 mai cati necredinciosi plateau acolo cash

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.