web analytics
Opinie

Cum se tâmpește omul la bătrânețe: exemplul Steven Spielberg

Nu doar alimentele de la Mega Image au termen de expirare, ci și oamenii. După o anumită vârstă e bine să te retragi din orice activitate și să îți numeri banii sau bolile. Pentru că altfel poți ajunge precum Steven Spielberg care la aproape 70 de ani s-a gândit să facă unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am urmărit în viața mea: .

Omul care a contribuit la niște capodopere la viața lui – Lista lui Schindler, Saving Private Ryan sau Catch me if you can – s-a pus la masă cu Oprah, această Teo Trandafir a Americii, și au scos o mizerie lacrimogenă, filmată infect și cu buget super redus. O familie de indieni ajunge în Franța și deschide un restaurant și are succes. Și fiul indianului ajunge bucătar mare. Atât, asta e toata acțiunea. E probabil unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am urmărit în viața mea.

This image released by DreamWorks II shows, from left, Om Puri, Manish Dayal and Helen Mirren in a scene from “The Hundred-Foot Journey.” (AP Photo/François Duhamel, DreamWorks II)

Sursă foto: DreamWorks II

8 comentarii

  • Ai vazut filmele War Horse si Lincoln? daca da ti-au placut? acolo se vede parerea mea ca inca are atingerea pe care o avea odinioara

  • Stai putin in filmele enumerate mai in sus de tine Steven Spielberg a fost si director si producator plus a avut alt gen de actori alti scenaristi si alti scriitori si era mai in voga el,acum probabil la rugat Oprah si cu directorul fimului sa contribuie cu numele si doar atat cred:) dar ai dreptate e un film de doi lei

    • Sunt de acord ca inainte facea filme in alte conditii, dar ideea e ca nu iti pui numele pe un proiect de cacat tocmai pentru a nu distruge imaginea construita cu greu.

  • Permite-mi să te contrazic, Saving Private Ryan mi s-a părut mai mult propagandă americană decât capodoperă. 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.