web analytics
Fotbal intern

Tamaș nu mai poate sau nu mai vrea?

Când am auzit prima dată discuția cu ”Tamaș nu mai vrea” am zis că na, e o părere, nu trebuie să fie neapărat un fapt real. Am auzit-o și a doua oară de la o persoană care știe despre ce vorbește și am început să fiu atent. A treia oară am provocat răspunsul la întrebarea ”Care e problema? Tamaș nu mai poate sau nu mai vrea?” și am primit același răspuns. Foarte, foarte multă lume din fotbal vorbește despre faptul că Tamaș nu ar mai vrea să joace în actuala configurație a FCSB-ului. Și tot nu-mi vine să cred așa ceva, însă.

Ceea ce a făcut Gabi Tamaș cu CSU Craiova, cu două penalty-uri într-o repriză, nu se întâmplă prea des. De fapt, se întâmplă extraordinar de rar și tot extraordinar de rar se întâmplă jucătorilor cu experiență uriașă. Ori Tamaș venea după o perioadă în care a fost nr. 1 în apărarea FCSB, deci nu se pupă lucrurile. Apoi faza de la Ovidiu. Sigur, nu vorbim despre un cartonaș roșu căutat, e o tâmpenie colosală să zici asta și sunt sută la sută convins că n-a fost cazul. Însă intrarea lui la Purece trădează o lipsă reală de interes pentru binele echipei și face parte dintr-o serie de intervenții asemănătoare pe care le-a avut în ultimele meciuri. E un fel de ”rupe-mi-se dacă e bine sau nu, să se termine mai repede să-mi văd de treabă”.

Din nou. Voi ce credeți? Tamaș nu mai poate să țină nivelul sau nu mai vrea? Cum adică de ce n-ar mai vrea? Nu știu, că doar are relație bună cu cei de la FCSB, doar nu se certau ca bețivii la ora 4 dimineață în fața hotelului din Timișoara, proaspăt întorși din club. Ce aveți? 🙂

foto: fb FCSB

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.