web analytics
Diverse

Taboo, cel mai puternic serial văzut în ultima vreme

Mi-a recomandat un prieten un serial. Am refuzat să mă apuc de el în primă fază, apoi m-am răzgândit după ce alți doi prieteni s-au apucat într-o seară după Liga Campionilor și au stat până a doua zi dimineață să vadă toate episoadele primului sezon. Așa de bun e! Se numește Taboo, e din 2017, și e cu Tom Hardy.

E bun de tot, acțiunea se desfășoară într-o Londra din prima parte a anilor 1800, decorul e superb, acțiunea e interesantă, Hardy joacă bine de tot, povestea te ține aproape.

Faza ciudată e că nu i-a mers foarte bine în țara verișorilor. Hardy și-a băgat banii în producție, vreo 15 milioane de euro dacă îmi aduc bine aminte ce am citit, iar de scos n-a mai scos atât de mult. Asta pentru că audiențele au fost din ce în ce mai mici până la episodul 8. Bine, nu înțeleg de ce nu se uită verișorii, e cu incest în Taboo, practic istoria țării lor.

O să-mi mulțumiți după!

4 comentarii

  • Eu am suferit groaznic, l-am văzut pe HBO GO, un serial pe săptămână. Ba, mai mult, o săptămână a fost pauză, îmi muşcam pumnii.
    Dur, foarte dur! Nu neapărat din cauza scenelor, cât a faptului că în afară de el, t̶o̶ț̶i̶ ̶c̶e̶i̶ ̶i̶m̶p̶o̶r̶t̶a̶n̶ț̶i̶ ̶m̶o̶r̶ … scuze, era să spoilăresc pe aici

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.