web analytics
Opinie

Nu susțin mesajele mulțimii de la Universitate. Nu cred că mai ies în stradă

Am ieșit trei zile consecutiv în stradă, am stat ore bune și am fost solidar cu mișcările născute de tragedia de la Colectiv. Am fost de acord cu ideea că trebuie ca cineva să plătească, la propriu și la figurat, pentru că au murit niște tineri acolo într-un concurs în care a fost antrenată incompetența, corupția și lăcomia. În ciuda tuturor acestor aspecte, eu nu mai pot susține glasul mulțimii care încă blochează traficul la Universitate. Motivele sunt simple și mă bucur că le-au sesizat și mulți dintre prietenii mei.

Nu pot să fiu în rând cu cei care se folosesc de ieșirile în stradă pentru a propune în Guvern nume precum Simona Halep, Moise Guran, Tudor Chirilă sau ceva site pe nume zmenta. Sunt atât de cretine propunerile astea încât nici nu voi mai dezvolta.

Putem face o discuție despre felul în care este bugetată Biserica, deși și aici am rezerve că gloata are dreptate. Dar să ne băgăm și în treburile interne ale BOR, să cerem demisia/demiterea lui Daniel? WTF!? Eu îl detest pe Daniel din prima clipă în care l-am văzut, știu că e un mini-mafiot, dar nu îmi pot permite să cer eu reorganizarea Bisericii, treburile interne sunt ale lor.

Cine a ieșit în stradă a văzut jegul în care unii încearcă să tragă mulțimea. Sunt fel de fel de boschetari, echipați cu portavoce și bannere, care vor să ducă mulțimea în diverse locuri, să o facă să scandeze fel de fel de prostii care nu au legătură cu scopul inițial.

În ciuda faptului că au tot felul de propuneri cretine, mulți dintre cei din stradă sunt complet împotriva protestului dur. Dur, nu violent! Ori eu nu văd așa situația. Pentru ca oamenii care ne vor conduce să aibă frică de mulțime, atunci mulțimea trebuie să își arate forța. Iar printr-o adunare tăcută la Universitate nu îți demonstrezi forța. Dacă protestezi hippie o să își permită tot mai mulți să se pișe pe protestul tău. Deja au început unii pe la RTV, Realitatea și Antena 3.

20151104_203428

2 comentarii

  • Cred ca au fost luati prin surprindere de demisie pentru ca uita-te acum abia daca se mai strang 2000 probabil daca nu isi dadea asa repede demisia poate numarul de oameni in strada era mult mai mare.

  • O rusine aceasta “strada”, nu m-am identificat cu ei niciodata, e prea proasta pentru a schimba ceva, faptul ca apogeul manifestatiilor a fost chiar in ziua demisiei este foarte important, arata cat de informata era gloata despre demisia plagiatorului, neinformarea fiind singura explicatie pe care o gasesc corecta, e clar ca au aflat la 24 de ore dupa si au fost satisfacuti de demisie.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.