web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Super surpriză de la Paul Pîrvulescu și echipa austriacă SKN St. Polten

În ciuda a ceea ce cred mulți dintre voi, cei mai mulți fotbaliști care au ales să contribuie la campania ”Ajută-i să crească!” au făcut asta din proprie inițiativă. Și când zic cei mai mulți, I mean cei mai mulți, peste 90% dintre ei. Au văzut pe net, share-uri la articolele de aici (motiv pentru care vă rog mereu să dați share, sunt unicele articole la care cer așa ceva), distribuiri de la alți fotbaliști și așa mai departe.

Unul dintre fotbaliștii care cred că putem face bine cu această campanie este Paul Pîrvulescu. Paul joacă acum în Bundesliga austriacă, la SKN St. Polten, și ne-a trimis la finalul anului un tricou al lui pe care îl vom scoate în curând la licitație. Tot atunci ne-a spus că are și ghete pregătite, dar să mai așteptăm un pic pentru că vrea să facă și mai mult. Și a făcut! Paul le-a povestit colegilor lui de la echipă despre campanie și mi-au trimis un pachet în care sunt cinci perechi de ghete. Mai mult, avem promisiunea lui Paul că astfel de pachete vor mai urma, motiv pentru care îi mulțumim.

Meritele sunt ale fotbaliștilor care înțeleg că fac lucrul ăsta într-un scop nobil, care știu cum e să începi fotbalul și să primești un boost de încredere, fotbaliști care probabil au fost și ei în situația de a juca cu o pereche de ghete necorespunzătoare, rupte și lipite. De asemenea, meritul este și al vostru, al celor care citiți acest blog, pentru că datorită contribuțiilor voastre cu bani și echipament am reușit să ajungem în toată România la peste 20 de copii.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.