web analytics
Diverse

Sunteți curioși cine e ”patronul lui Wigan”? ”Ideea mi-a venit după ce l-am văzut cum se bucură la farsa cu coregrafia dinamovistă”

V-a plăcut farsa cu Șumudică la Wigan, observ! Le-a plăcut și celor de la ProSport, Gazeta Sporturilor, Sport.ro, Fanatik, DigiSport sau B1 TV, cei care au preluat totul citând sursa, ca băieții. Și dacă tot vorbim despre sursă, am primit solicitare din partea sursei înregistărilor să îi fac numele public pentru că omul a fost deranjat de speculațiile cum că un cetățean englez i-a făcut farsa lui Marius Șumudică.

Nu e niciun englez, este un român din Anglia pe nume Laurențiu Lungu. E suporter stelist și mi-a spus că ideea farsei i-a venit în momentul în care l-a văzut pe Marius Șumudică bucurându-se la farsa ”Doar Dinamo București” de la Steaua – Manchester City.

Kudos!

*divulg numele sursei înregistărilor DOAR pentru că omul a cerut asta

10 comentarii

 • Cum ar zice un clasic al internetului: “Sumudica se numește teapa nai mai loat pana acum teapa fortza steaua fortza steaua hey hey hey”!

 • Deci a durut si inca doare asta cu DOAR DINAMO BUCURESTI. Vedeti ca Mirel Radoi a zis ca a fost “o idee geniala”. Nu ii coci si lui ceva, Laurentiu? 😀

  • Nu m-a interesat si nu ma intereseaza absolut nimic ce se intampla la fcsb…chiar mi-a placut ce au patit,deci nu ma doare….recunosc ca ma doare incompetenta si indiferenta celor ce conduc fcsb.

   • Domn’le, eu in primul rand vreau sa-mi scot palaria in fata ideii tale. A iesit ceva foarte amuzant. Dar scuza-ma, te contrazici putin. Spui ca ti-a venit ideea sa-l tepuiesti pe Sumudica “dupa ce l-ai vazut bucurandu-se la farsa dinamovistilor”, iar acum zici ca nu te-a deranjat faza aia 😀

    • Cu el ma stiu de cand a inceput antrenoratul la divizia c…stiu ce caracter are,stiu multe…cred ca are aceleasi reactii cand e vorba de steaua…omu se agita,dar boala pe el aveam de mult,cand m-a exclus din lot si m-am antrenat singur

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.