web analytics
Fotbal intern

Suntem buni, mergem la EURO 2019

Excelent rezultat! Suntem pe primul loc în grupă, la egalitate cu Bosnia, dar cu un meci în minus. Și mai jucăm două partide acasă, deci suntem favoriți la calificarea la Euro 2019. Noi avem cu Țara Galilor și cu Lichtenstein, ei mai au în deplasare cu Portugalia. Mergem la Euro, nu avem cum să mai ratăm!

N-a fost cel mai bun meci, dar așa cum vă spuneam când unii erau în limbă după verișori, singura situație în care pot lăuda victoria cu joc mai slab e atunci când îmi joacă echipa de club sau echipa națională. În ciuda a ceea ce spunea Rădoi, eu sunt convins că presiunea pe copii a fost mare. S-a văzut, de fapt. Man era terminat, Boboc și Ștefan panicați mereu.

Slab băiatul Regelui, da. Pasă de gol și gol din corner. Nu știu cât îl mai suportăm așa. A, a greșit pase? A stricat niște faze? Serios? Deci nu e perfect? Eh,  nu cred. Eu credeam că e cel mai bun jucător din lume. Hai, trezirea, nu vă luați după ăia care au ceva de împărțit cu Hagi cel bătrân și veți vedea că Ianis e un jucător bun al României la categoria lui de vârstă.

Are Cicâldău niște atingeri de balon, mamă! E o încântare atunci când îi iese jocul, iar în seara asta i-a ieșit. Și nu e, din câte văd, doar pictor. Aleargă, bagă piciorul, stă bine în teren, pasează bine, șutează bine. Bravo, Craiova!

Repriza a doua a fost mai bună pentru pentru apărare. Rus a fost bun, Pașcanu la fel, nici benzile n-au mai suferit atât.

Publicul de la Ovidiu e public ciudat. Nu sunt răi oamenii, însă sunt silențioși tare. Serios, am fost la meciuri cu porțile închise la care a fost mai multă atmosferă decât în multe momente în partida asta. Noroc cu un grup mic de la peluză.

Un comentariu

  • Pe Cicaldau il urmaresc atent la Craiova. Imi place ca nu are frica, dar mai ales ca daca vede un culoar cat de mic pleaca cu mingea la picior, nu da in ea de frică. Pare baiat inteligent, cel putin pe teren…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.