web analytics
Fotbal intern

Sunt live la ”Ora exactă în sport” și e fără precedent. Probabil vom discuta despre trei invenții: Caroline, Golubovic și Șumudică

Deschideți televizoarele de la 10:45 pe Sport.ro ca să mă vedeți. E singura voastră șansă să vedeți ceva bun la televizor. M-am uitat ieri la Digi și am făcut duș pe urmă trei ore ca să dau jena jos de pe mine după discuția ălora din studio cu Prunea. Sunt filme porno în care limba intră mai puțin în curul cuiva decât ce am auzit acolo.

Uitați-vă, deci, că nu se știe cât mă mai vedeți.

  • cred că Șumudică n-are bani de Aktiv3, dar are bani de stupefiante. Că eu sunt stupefiat când se miră că va fi suspendat pentru că a arătat degetul mijlociu suporterilor. Apoi curul! Apoi a strigat ”mwie Steaua” la fiecare meci. Eu cred că-i place, e masochist și își dorește să fie pedepsit.
  • Caroline Garcia e un subiect inventat, eu așa cred s-a dovedit până la urmă. Și chiar dacă n-ar fi fost, nu sunt de acord cu cei revoltați că a spus ceea ce ar fi spus. Românii din străinătate sunt niște fini, dar e ușor să vorbești de pe fotoliu din Lehliu-sat.
  • Golubovic la Steaua, un nou exemplu că presa e moartă-n cadă. GSP inventează un subiect, probabil vom lămuri în scurt timp motivele, însă MM Stoica dezminte în câteva ore. Cu toate astea, toată lumea îl ia de bun!! Toți ignoră spusele lui Stoica, în gura căruia se uite de obicei ca obsedatu-n curtea grădiniței, și aproape că-i stabilesc și salariul la Steaua lui Golubovic. Eu nu cred că am văzut proști și nenorociți mai mari ca-n presa zilelor noastre.

emisiune lipovan

3 comentarii

  • In alta ordine de idei, Golubovic mi se pare unul dintre cei mai subevaluati atacanti de la noi. Ceilalti sunt Matulevicius si Hadnagy de la Botosani.

    • A mai fost unu subevaluat la steaua si nu a stat prea mult. Este vorba de mihai gurita de la farul. Steaua are nevoie de atacant mobil. Un bokila inainte sa plece la rusi…

  • De ce “nu se stie cat ma mai vedeti?” Acoperiti si Liga2? Incepe sambata playoff-ul, jucam la Braila :))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.