web analytics
Fotbal intern

Sunt în emisiune, mâine. Vine Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua. Întrebări?

Mâine, de la ora 10:00, pe www.prosport.ro și pe pagina de facebook ProSport o să fie o emisiune mai altfel. Invitat va fi Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua. Moderator este Andru Nenciu, iar eu voi fi în studio, invitat ”secund”. Și, pentru că altfel e spre imposibil să comunici cu cei de la Steaua, am de gând să profit de ora de emisiune ca să obțin niște răspunsuri.

Vom comenta și lucrurile bune care au fost făcute, că nu-s hater, însă vom discuta pe larg și lucrurile cu care șefii CSA Steaua au rămas datori. Datori față de numele uriaș pe care îl administrează, datori față de suporterii care vin la meciuri și care varsă, prin sponsorizare directă, câteva zeci de mii de euro în contul clubului în fiecare sezon.

Dacă aveți lucruri serioase pe care vreți să le auziți de la comandantul Petrea puteți să lăsați aici întrebările. Aici pe blog, pe pagina mea de facebook sau în live, în timpul emisiunii de mâine. Mâine, ora 10:00, da?

22 comentarii

 • Referitor la claricarea legata de palmares , UEFA trebuia notificata de catre clubul sportiv al armatei sau de catre FRF, avand in vedere faptul ca pe siteul uefa acesta apare in dreptul sc fcsb sa. Consider ca este absolut necesar sa se faca lumina in acest caz cat mai repede posibil deoarece exista in continuare la nivel international confuzia intre CSA Steaua si SC fcsb sa.

 • care e strategia pe urmatorii ani?
  cand se ajunge in liga1 ce structura juridica va avea clubul( cluburile de drept public nu pot participa in liga1 – legea sporturilor) ?
  cine detine magazinul care vinde produse cu Steaua, si cat castiga clubul din acest parteneriat?
  s-a gandit sa insiste pe la televiziuni ca meciurile sa fie televizate? – ar ajuta clubul sa castige mai mult din sponsorizari si marketing
  a incercat semnarea unui parteneriat cu un sponsor tehnic pentru a nu da bani pe echipamente si pentru a fi sigur ca va avea un echipament frumos(si asta ajuta la marketing si sponsori)?
  de ce nu au fost prelungite contractele unor jucatori cum ar fi Grigore, Ed. Radu, Curt , pe care au fost platiti bani in urma cu un an? de ce ne-a spus Lacatus la inceput ca toti jucatorii au contracte pe perioada lunga?

 • Intrebarea mea pentru Domnul Petrea este: lene, incompetenta sau interese ascunse?

  Care e motivul pentru care n-am promovat, pentru care s-au inchis ochii la toate abuzurile amfb, psd, fc r, frf?

  De ce n-a protejat Steaua din functia pe care o ocupa (inca) la amfb?

  De ce nu ia impotriva celor ce spun Steaua unui intrus din liga 1?

  De ce Steaua n-are o persoana care vorbeste cu presa? O persoana care sa apere imaginea clubului si sa moara cu ei de gat? De ce suntem asa pasnici, urmeaza vreo impacare?

  De ce nu fructifica in bani imaginea Stelei? Steaua primeste ceva din urma fularelor, trocourilor vandute? De ce aceeasi firma are si magazin FCSB?

  Care e planul(detaliat) pentru urmatorii ani?

  Ar mai fi multe inca.

 • 1) Care sunt motivele “independente de managementul clubului” pentru care nu s-au scos inca abonamentele la vamzare?
  2) In ce relatie se afla cu secretarul de stat Codrin Munteanu?
  3) De ce nu continua demersurile pentru sanctionarea abuzurilor comise de catre Academia Partid?
  4) Avand in vedere faptul ca Steaua Bucuresti este o institutie publica iar el ia toate masurile pentru ca brandul asta sa NU produca bani, nu ii eete frica de Codul penal – abuz in serviciu contra intereselor publice?
  5) Ce functie indeplinea pe vremea lui Boroi si cat de fidel i-a ramas in continuare?

 • Respect domnule Petrea! Trebuie sa scapati de Talpan cat mai repede, el ne strica imaginea, ne tine doar in scandaluri! Inainte Steaua.
  Lacatus e antrenor slab, la anul trebuie sa incercati sa aduceti un staff mai profesionist.

 • De care parte s-a situat in disputa Steaua vs Amfb ? Ce a facut pentru ca Steaua sa castige? Daca nu a facut sau nu a putut face nimic, de ce mai e in conducerea Amfb?

 • 1. De ce nu nu apare semnatura dvs. pe actele trimise de Talpan la Uefa? De ce acest om (singurul care pare ca vrea binele Stelei) nu e sustinut?
  2. Cat mai permiteti fcsb-ului si mass-mediei sa isi mai bata joc si sa profite de imaginea Stelei?
  3. Sincer, v-ati dorit promovarea sezonul trecut?
  4. De ce nu faceti nimic ca sa valorificati marca Steaua? Magazine, campanii media, marketing-pool, etc
  5. Vom avea ocazia sa ne vedem echipa in acest sezon pe TV?
  6. Cand va dati demisia?

 • De ce nu a facut nimic pentru a impiedica abuzurile facute de amfb si frf pentru a promova? Domnul Talpan a produs toate dovezile, de ce nu s-a mers la TAS si in civil, unde nu exista coruptia din interiorul Frf?

 • -de ce a mintit ca si-a dat demisia din amfb si de ce nu a facut nimic ca sa impiedice ilegalitatile de acolo.
  -de ce l-a oprit pe Talpan sa mearga la TAS
  -de ce nu putem vedea meciurile la TV sau online
  -de ce nu monteaza o noua tribuna

 • Când o sa dam mai mult de 2 bani pe ceea ce înseamnă relația cu suporteri / marketing / seriozitate.
  2.Mai exista șanse se împăcare?
  3.Cand ieși la pensie?

 • 1. De ce exista o comunicare atat de slaba in relatia cu suporterii ? Noroc cu baietii de la AS 47.
  2. 0 strategie de marketing, iar asta ii afecteaza si pe ei, nu doar pe suporteri. Chiar daca este liga 4, vorbim de Steaua, nu de FC Cojasca, plus celelalte departamente.
  3. Mie personal, mi se pare putin o singura tribuna. Nu am nimic cu galeria, chiar fac o treaba foarte buna, dar ar trebui sa existe si un fel de family zone, sau sa puna la dispozitie stadionul de rugby.

 • salut,
  intrebari:
  1. cum ne putem apara ca stadionul nou ce va fi construit sa nu ajunga pe mana lui gigi becali? el deja a zis ca e facut din bani publici, deci va fi si al lui.
  se poate interzice echipei lui mizerabile sa joace pe stadionul nou?

  2. cand vom avea investitori la Steaua? echipa nu poate sa ramana a ministerului, ea trebuie doar sa colaboreze cu acesta; trebuie cautata o solutie de finantare potrivita. spre ex: o asociatie puternica a suporterilor care sa includa oameni de afaceri ar fi o soluti?

 • Dacă are în vedere montarea de tribune suplimentare pe terenul 5, eventual crearea de facilități macar minime pentru mass media( pentru transmiterea meciurilor de exemplu).
  Dacă el consideră că are o vina vizavi de ratarea obiectivului si daca da ce vina anume. Consideră că trebuiau facute transferuri în pauza de iarnă ca sa contracareze mișcările din lotul academiei ? Dacă da dar ele nu au fost cerute de către Ion Ion de ce nu a luat măsuri atunci având în vedere că se preconiza dezastrul ce a urmat.
  Dacă consideră că a făcut suficiente lucruri în acest an pentru secția de fotbal, a asigurat transparenta fata de suporteri, conditii optime pentru acestia, actiuni pentru blocarea folosirii numelui Steaua de către persoane care nu au acest drept, actiuni pentru atragerea suporterilor rătăciți între deciziile tribunalelor si in general pentru conștientizarea în societate a faptului ca Steaua Bucuresti a fost si este echipa CSA si nu a vreunui investitor privat care doar s-a folosit de numele ei .
  De ce nu somează FRF pentru înlăturarea confuziei întreținute voit de către acestia la nivelul palmaresului.
  Dacă consideră că ar trebui să demisioneze în urma proastei gestiuni a secției de fotbal din cadrul CSA

 • Se caută într-un mod activ investitori pentru CSA Steaua? Eu unul nu cred în modelul de „echipă departamentală” și nici în modelul de echipă cu capital public.

 • De ce nu se rezolva cu satadionul pentru liga4 sau eventual liga3, sa se joace pe stadionul de rugby unde sunt mai multe locuri si tribune decente si nu niste boxpaleti cum este pe terenul5 (si scuza ca acolo este doar pt rugby cand efectiv vin doar familiile sa vada echipa)

 • Salut Cristi, o intrebare la care merita urmărită reacția este daca negociaza o fuziune cu fcsb sa mogosoaia. Cum comenteaza asocierea cu nea gigi care face case la oameni.

 • Ce relație are cu Burleanu? De ce lasă mass media, FRF, AMFB să își bată joc de Steaua? De ce nu există comunicare ca in mileniul 3? De ce nu s-a mers la TAS sau în instanță?
  Nu îi este rușine cu ce face? Conștientizează ce înseamnă Steaua? Mai este sau nu la AMFB?

 • Vrem sa stim de ce conducerea clubului nu actioneaza in favoarea suporterilor, nu se poate sa organizezi un eveniment de o asemenea importanta de pe o zi pe alta, trebuia anuntat din timp, si mai vreau sa subliniez faptul ca dl Talpan s-a luptat de unul singur pentru echipa asta, dar totusi lui i se pun piedici. DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA PETREO!

 • salut, ar fi interesant daca l ai putea intreba cum isi imagineaza ca poate functiona un club de sport fara suporteri.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.