web analytics
Fotbal intern

Șumudică e un trișor în fotbal, dar…

…conducerea Astrei dă dovadă de o incompetență cum rar vezi. Și prefer să îi spun incompetență, pentru că altfel de doar nesimțire. E cam ce a făcut Mitică Bucșaru la Urziceni. Știți că nu-s de acord cu ce a făcut Șumudică, din punctul meu de vedere el trebuia banat definitiv din fotbal, însă dacă mă refer strict la reușite trebuie să îi dau dreptate. Așa cum e el, praf tehnico-tactic și un impecabil motivator, un adevărat predicator aproape, Șumudică a adus prin performanțele obținute alături de jucători sume importante de bani. Sume care au intrat și nu au mai prea ieșit din buzunarele finanțatorului încarcerat.

Să iei campionatul, să participi în cupele europene și cu toate astea tu să fii bătaia de joc a rivalei care îți cumpără pe doi lei doi dintre cei mai importanți fotbaliști e greu de suportat. Și va fi spectacol la plecarea lui Șumudică de la Astra, presimt că îl va lua gura pe dinainte și îi va mitralia pe cei din club. Pe bună dreptate! Are zero condiții acolo și, cu toate astea, reușește să mai aducă o tură de bani lui Niculae. Pentru Astra, cele 2,4 milioane de euro venite de la UEFA pentru grupele Europa League sunt aur, sunt diferența între continuarea activității și dizolvare. Sau invers.

Nu vă închipuiți cât de importantă e calificarea Astrei pe lângă cea a Stelei în contextul actual din fotbalul nostru. Nu vă închipuiți!

sumudica

8 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.