web analytics
Fotbal intern

Șumudică e din nou animal și se leagă de un alt fotbalist

Revoltații de meserie din presa sportivă n-au sărit de cur în sus când idolul cretinilor cu doi neuroni, Marius Șumudică pe numele lui, a atacat jegos un fotbalist. Mă refer la Nicușor Stanciu, băiat pe care pariorul dovedit și iertat l-a jignit fără vreun motiv. A fost ok, nimeni nu i-a zis nimic individului ca să nu-l supere, am înțeles că mai nou face dezvăluiri despre jurnaliști la conferințele de presă.

Și pentru că lumea a tăcut, tontul a mai scos una. De data asta a luat la țintă un fotbalist de la Viitorul, unul foarte tânăr. Cam la fel de tânar precum ăia pe care paria el. ”Ce să zic despre Tănase. E declarația unui copil care spune la școală ce aude acasă. Când eram mic, îmi ziceau ai mei să nu spun ce aud acasă. Problema a fost că a auzit un discurs în vestiarul de la Viitorul și a repetat și el”, spune Șumudică.

Mișto! În tot timpul ăsta, Răzvan „în mod cert îmi place de Botezatu” Burleanu inaugurează costume gay și își dă cu părerea despre degetul nesancționat al lui Stanciu. Nefericitul are tupeul să sesizeze comisiile în cazul lui Stanciu, el care conduce un for care a girat printr-o scrisoare poziția lui Șumudică la Comisia de Recurs, acolo unde pariorul dovedit de UEFA a fost practic iertat de suspendare.

Ce fotbal mișto, ce țară deosebită!

love love love

8 comentarii

    • tocmai, ca nu-l mai are. am inteles ca a plecat de acolo din cauza unei probleme… sensibile. o vom dezvolta in viitorul apropiat, ca inteleg ca ma da in judecata pentru ce scriu pe blog despre el. abia astept!

  • Sumudica e un golan care nu are ce cauta pe banca in playofful asta. Pe de alta parte, orice om normal la cap e frustrat cand vede ca pentru acelasi gest, un stelist e iertat, in timp ce un adversar e suspendat. Cand vede ca Steaua e ajutata de arbitrii de vreo 5 meciuri incoace, dar in presa este considerata cea mai dezavantajata echipa.

    Mai departe, depinde doar de intelect / bun simt cum iti exprimi frustrarea.

  • Tind sa cred ca are “relatii” jegul asta de Sumudica .. (suspendat in vacanta, stie arbitrul delegat inaintea tuturor, gesturi obscene cu buna stiinta, merge si striga m**e Steaua cu galeria) Nu trebuie sa se auto-sesizeze totusi cineva totusi ?

  • E pt prima data cand sunt de acord cu sluga de Duckadam…lui ninel I se permite chiar orice..e tare asta cu amanarea decizei pt gesturile facute in cupa ligii..de acum 3 sapt!!! O sa l suspende probabil in vacanta iarasi..

  • Sincer te felicit… Esti singurul care a spus lucrurile pe nume…. As vrea sa le spui si cand esti in direct la Sport.ro . Continuam sa auzim multe despre sumudica si nu se ia masuri… De ce ? Poza spune multe :))) STEAUA e singura impotriva tuturor… Nu e o replica copiata ..e doar adevarul…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.