web analytics
Opinie

Je suis Caroline Garcia! Voi chiar nu vă cunoașteți semenii?

Cica ar fi insultat-o jucătoarea de tenis Caroline Garcia, din Franța, pe româna Irina Begu. I-ar fi spus ceva cu ”țigancă împuțită” într-un moment în care și-a dat seama că pierde jocul, iar asta a revoltat peste măsură poporul român. Pe mine m-a amuzat! Și nu sunt deloc deranjat, deși îmi pare rău de Irina. Dar nu sunt deranjat, dimpotrivă, mă deranjează felul în care lumea a reacționat la adresa fetei din Franța.

Pentru că sigur, nu e în regulă să ne spună cineva că suntem niște țigani împuțiți. Nici noi nu vorbim despre evrei spunându-le jidani nenorociți, nu? Nici despre americani nu vorbim urât. Despre englezoaice nu spunem că sunt niște purcele urâte și grase și nici cu refugiații nu am am avut probleme. Nu? Nu!

Mai mult. Proastele și proștii care au sărit de cur în sus probabil n-au fost în străinătate decât in city break-uri în care au fost ocupați să se pozeze cu Domul și cu Sagrada și n-au văzut nimic în jur. Pentru că eu, om umblat, știu că românii din străinătate sunt (nu toți, dar 50-60% dintre ei, da) ultimele zoaie și jeguri pe care le poate produce planeta asta. Fură, păcălesc, tâlhăresc, am fost cancerul Europei înainte ca acest continent să se lovească de alte probleme. Am inventat furtul, prostituția și traficul de minori în Germania, despre ce vorbim? Eu am trăit lucrurile astea pe viu în experiențe de durată peste hotare. Cum să dau eu vina pe francezul civilizat că ne consideră pe toți la fel? Nu dau vina, îl înțeleg perfect! Nici eu n-aș sta să aleg românii buni de țiganii împuțiți, vorba Carolinei.

Și apropo de neamul nostru frumos. Uite așa reacționează nețiganii neîmpuțiți pe facebookul sportivei din Franța. Feelin’ proud yet?

Screenshot (1) Screenshot (2) Screenshot (3) Screenshot (4) Screenshot

9 comentarii

 • inteligent popor suntem. daca nu cumva credea garcia ce a spus, acum s-a convins din valul de reactii!

  dar eu chiar nu pot sa inteleg. am stat si m-am intrebat ce o fi oare in mintea oamenilor care intra sa o injure si nu reusesc sa-mi dau seama.

  se vede oricum ca nu se uita la tenis. serena williams o data la 5 meciuri zice “fuck you bitch” catre adversara si nu mai face nimeni atata caz.

  • Gata, s-a lamurit! A fost o vrajeala, WTA a dat un punct de vedere in care a spus ca nu exista asa ceva si ca a fost inchis cazul.

   Mandru de romanii mei! 😀

 • De obicei sunt de acord cu tine, chiar daca de multe ori alegi sa exagerezi maniera in care prezinti lucrurile. De data asta insa, nu mi se pare ca ai nimerit-o.

  Sunt de acord ca in principiu am exportat cam tot ce aveam mai nasol, da’ tot nu-i ok ca o frantuzoaica cu bunici imigranti sa se pise asa peste noi si tu sa ne explivi ca noi ar trebui sa primim urina ei cu bucurie si sa cerem si niste fecale la pachet. Pentru ca tu cam asta propui. Sa fim noi sanatosi ca fiecare popor are scursurile ei si tocmai francezii ar trebui sa stie asta mai bine decat orcine.

  Oricum, hai ca ma ia valu’ si uit de unde am plecat. Rugamintea pe care voiam sa ti-o adresez e sa te mai temperezi si tu o tara si sa nu mai inventezi opinii si abodari dintr-astea menite sa creasca ratingul.

  Sa traiesti!

 • oricum noi suntem “hateri” indiferent de situatie .Se face omul performanta(a facut el ceva ilegal daca a ajuns sus… daca nu face performanta…tot se vorbeste!!! suntem hateri ca asa ne este noua romanilor…INDIFERENT DE SITUATIE …

 • Am locuit 4 ani in Danemarca si am fost de multe ori discriminat in multe feluri. Ai dreptate, sa nu fim mai catolici decat Papa, si noi folosim stereotipuri de multe ori cand vorbim despre altii, toata lumea face asta. Ai dreptate si cand spui de cei 50-60% romani de peste granite, as merge chiar pana la 70% acum din pacate, dar pe mine personal, dintre toate stereotipurile, cel mai tare ma deranjeaza asta cu romani=tigani. Le prefer pe alea cu hoti, betivi, curvari decat sa mi se spuna ca sunt tigan. Si asta nu pentru ca am probleme cu tiganii sau alta natie, sunt din Constanta si am crescut si am prieteni turci, tigani, machidoni, greci, dar pur si simplu pentru ca nu imi place eticheta asta pusa Romaniei. Cred ca putem mai mult de atat.

  • Doar ca nu putem alege noi cum sa fim discriminati. Insa e sanatos atunci cand ne dam seama ca suntem zoaie si ca nu vesticii au o problema, noi o avem.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.