web analytics
Fotbal intern

Strigați ”Ungaria!”, jucați ca-n Ungaria. FCSB șterge pe jos cu Sepsiszentgyörgy

Nu mă interesează jocurile politice și nici manipularea prostimii dintr-o zonă săracă lipită pământului. Însă dacă tot joci fotbal în Liga 1 din România, măcar fii băiat și nu striga ”Ria, Ria, Ungaria!” la meciuri. Că joci în România, ești o echipă înregistrată în România, e și despre respect dacă nu despre altceva. Sunt convins că n-ar avea nimeni o problemă dacă Sepsiszentgyörgy s-ar duce de la anul să joace în prima ligă maghiară, ba din contră. Drum bun! Doar că uite, strigi Ungaria, joci ca șchiopii ăia de acolo!

Nu înțeleg ce pretenții poate avea o echipă cu jucători incredibil de slabi, echipă care începe meciul cu FCSB cu o frică vizibilă de la Budapesta. Ce credeau ei că se va întâmpla? Că vor rata Tănase, Coman sau Gnohere? Că nu le va ieși jocul?

Florin Tănase începe să devină ușor-ușor un Cristi Tănase. Adică un jucător util de la care foarte multă lume are pretenția să fie spectaculos. Iar el va fi doar util. Eu așa îl văd.

Daniel Benzar are o lejeritate în joc, o lipsă de emoție… WOW! Parcă are vreo 30 de ani. Și finalizarea aia de la golul 4… Enache o dădea de acolo la Predeal, pe pârtie!

Apropo, de Enache v-a plăcut? 🙂 Talent!

Bălașa a bătut bine niște lovituri libere la începutul sezonului, de acord. Și pentru că a făcut asta trebuie să ne uităm cum ridică rachete în atmosferă de acum încolo? Că bate de ceva vreme din ce în ce mai prost. Mai bine-l lasă pe Enache să le trimită în aut de mână, măcar ne mai distrăm.

Nu prea sunt multe de zis după un meci între o echipă care a jucat cu rezevele mult mai bine decât o echipă care, realist vorbind, n-ar avea ce să caute în liga 1. L-au descoperit oamenii de la Sepsi pe Astafei, hipsterul ăla care și-a sabotat propria echipă acum două sezoane doar-doar ca să nu ia FCSB titlul. Acum două sezoane sau acum trei?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.